2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول ریاصیش صعیفه

77 بازدید | 12 پست

فارسیش باز بهتره ... جدول سودکو میفهمه ولی جدول ماتریکس نه ... نمیتونه اعداد رو از یه دستش به یه دست دیگش انتقال بده و مفهوم  اضفه و کم کردن رو متوجه نمیشه مثلا میگم دو تا کم کن دو تا از روش بردار بد بگو چند تا میشه کشل بکش نمیفهمه .. معلمش خیلی  باهاشون کار میکنه ... چیکار کنم  ... راستی برا نشون دادن اعدا بزور انگشتاشو باز میکنه نگه میداره

بفرستش کلاس تقویتی آموزشگاهی جایی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب نگیر همون تمرینات کتاب رو کار کن هرروز یه ساعت بابد باهاس ریاصی کار کتی معلم هرچقور کار کنه اون که تنهایی بهش یاد بدی اون موثرتره

یه ساعت فارسی املا روخوانی و ...

یه ساعتم ریاصی

ابنا رو خودت برنامه بذار نه تمرینات معلم

بییه درسها به اندازه از که معلم درس میده

به نظر من دایره واژگانش کمه 

از بچگی باش بزرگونه حرف زدی یا بچگانه ی گوگولی مگولی؟!

ببین مهمه قبل از دبستان پیش رفته باشه و کتاب کار کرده باشه

اگه انجام نداده پس حق داره 

چارش فقط عجول نبودن و مقایسه نکردن و تمرین گام به گامه بدون فشاره

کتاب نگیر همون تمرینات کتاب رو کار کن هرروز یه ساعت بابد باهاس ریاصی کار کتی معلم هرچقور کار کنه اون ...

وقت نمیکنم امروز از ۵ نشستم تا ۹ البته لابلاشم ۱۰ دقیقه اینا استراحت داشته تکلیف نوشته  ۲۵ خط مشق داشته  به اصافه دو تا کتاب کار همشم فارسی