2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم حس میکنم مادر بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو مقصر نیستی .برای منم چند سال پیش این اتفاق افتاد .

پسرم حالش بهم خورده بود .معاون مدرسه کمکش کرد تا لباسشو تمیز کنه بعد زنگ زدن به من .منم اون یکی پسرم نوزاد بود .ماشینم نداشتم .هرچیم زنگ زدم آژانس باورت میشه اون تایم ماشین نداشتن بفرستن ؟

نیم ساعت بعدم تعطیل میشدن .دیگه با سرویس اومد خونه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

دروغ بگه؟ فرصت داشته و نرفته

بنده خدا میکه ماشین ندارم با آژانس هم همون بیست دقیقه میشد البته بهتر بود امروز خودش میرفت حتی اگه موقع اومدن سرویسا میرسید بازم برا پسرش قوت قلب بود.

عزیزم پسرتو شده بترسونی کتک بزنی؟!

نه بابا کوچیکن فقط شش سالشونه. ممکنه دیر خودشونو برسونن به دستشویی.

مدیر مدرسه پسر منم گفته که یه شلوار براشون بیارید که اگه مشکلی بود داشته باشن انگار تو مدارس عادی هست.

کاش میرفتی 

اما خودتو سرزنش نکن

ببین چی خوشحالش میکنه 

خوراکی ک دوس داره باهم درست کنید

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نه اصلا پسرم اولین بار بود که جیش کرده بود توشلوارش از دوسالگی. بستنی آب میوه تومدرسه خورده بود

پیش میاد .برای پسرت توضیح بده چرا نرفتی .

حالا مدرسه شلوار از کجا بهش دادن 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html