2777
2789
عنوان

سقط عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
چرا انجام دادی.؟

من هیچ وقت از خدا بچه ی سوم نخواستم...توان ندارم..اون دوتا رو هم تنها بزرگ کردم.دیگه نمیتونم بیشتر از این قوی باشم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کردی جون یک بچه گرفتی قضاوت چیه عزیزم عمل کار زشته حالا یکی به زبون میاره یکی تو دلش عمل زشت میگ ...

ای خدا ای خدا..کاش مال تو بود

چرا جلوگيري نکردی پس

تو رو خدا این جمله عذاب اور رو نگو..من یه مادر بی مسئولیت نیستم که الان راحت بچشو سقط کرده..من کسی هستم که بعد زایمان طبیعی که تا پای مرگ رفتم اومدم خونه واس بچم غذای گرم بختم حمامش کروم..با کلی بخیه حتی یک شب هم استراحت نکردم...بخدا ممکنه برای هررکسی بارداری ناخاسته پیش بیاد

سخته بچه یی بدنیا بیاری که از اومدنش خوشحال نباشی..من دوتا بچه دارم.

منتظر باش اههه دل اون جنین زندگی تو بگیره من به هیچ کس از شما بالا تر نمیگم ولی واقعا کارت برای منی که حامله شدن به چشام میکشم بد بوده خب تو که دوتا داشتی یه تا میشد چی میشد قتل کردی باید دیه بدی جنین هم دیه داره

منتظر باش اههه دل اون جنین زندگی تو بگیره من به هیچ کس از شما بالا تر نمیگم ولی واقعا کارت برای منی ...

دیه میدم صد درصد...اینو یادت باشه که همه ی ما گناه کاریم...بشین به گنایی که خودت کردی فکر کن بعد گناه یک نفر دیگه رو بکوبون توی روش

تو رو خدا این جمله عذاب اور رو نگو..من یه مادر بی مسئولیت نیستم که الان راحت بچشو سقط کرده..من کسی ه ...

عزیزم کسی که بچه نمیخاد خیییلی محکم باید جلوگیری کنه... یونجه که نیس هی بکاری بعد بگی نمیخام بندازی آشغالی... حالا مادر و پدری که شرایط ندارن و سختی دارن که بیشتر باید مواظب باشن.... 

حداقل از این به بعد با شدیدترین روش مواظب باش... هم به خاطر خودت.... هم اون طفل بیگناه و بی پناهی که به خاطر خودخواهی کشته میشه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

دیگ خیلی وقتا امادگی روانی

یا امادگی جسمانی نیست....

باز امادگی روانی رو میشه با تراپی و روانشناس و روانپزشک درستش کرد

ولی به شرطی ک پولش باشه

یسری وقتا فقر و بی پولی هستش....

همیشه همه از رو خوشی انجام نمیدن

🔴 من نمیدونم دلیل شما چیه

ولی با یکی دو تا ادم عاقل صحبت کن 

نه کسی که احساسی و... بخواد نظر بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیه میدم صد درصد...اینو یادت باشه که همه ی ما گناه کاریم...بشین به گنایی که خودت کردی فکر کن بعد گنا ...

عزیزم گناه با گناه واقعا فرق داره... 

یکی تو خیابون با یه بچه تصادف میکنه و اون بچه میمیره این گناه داره ولی عمدی که نبوده... 

یکی هم مثه صهیونیستا از رو تفریح یه بچه ارو میکشه... 

هردو بچه کشتن ها ولی کلیییی فرق دارن باهم 

شما درست مثه اون صهیونیسته رفتار کردین 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

دیه میدم صد درصد...اینو یادت باشه که همه ی ما گناه کاریم...بشین به گنایی که خودت کردی فکر کن بعد گنا ...

آره صد در صد گناهکاریم هزار درصد 

ولی در حدی که جون بچمو بگیرم مطمئن باش گناه کار نیستم چون دلشو ندارم زندگیم ب مو بند بود ناخواسته حامله شدم یک لحظه به ذهنم خطور نکرد سقطش کنم اگر چه سر استرس غم سقط شد و من چهار سال هست که خواب درست ندارم عذاب وجدان دارم چیکار کردم که سقط شد آیا تقصیر من بود اگه بود الان چهار سالش میشد و.... حالا اگه سندم دان بود یک چیز ی بچه سالم ....

عزیزم گناه با گناه واقعا فرق داره... یکی تو خیابون با یه بچه تصادف میکنه و اون بچه میمیره این گناه د ...

امیدوارم خدا از این طریق شما رو آزمایش نکنه

بنده با وجود وازکتومی همسرم باردار شدم

و بعلت بیماری و شرایط خودم سقط کردم

ممنونم که انگ صهیونیست به کسانی میزنید که خودشون از کاری که کردن غمگین هستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی