2777
2789

روش نوشته اووسیز ۰/۷۵

خودم نگرفتم نمیدونم چطور مصرف کنم 

دوتاشو باهم بخورم؟

چت جی بی تی میگه 12 ساعت فاصله بده روی بروشور نوشته دوعددی یکجا در اولین فرصت..

دو تا با هم.

ولی کلا هورمونات میریزه به هم بدنت کن فیکون میشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بدنم چطور میشه ؟میترسم نخورم کا.ند.. پاره شد بدشانسیم

کن فیکون😄 یعنی زیر و رو میشه بدنت داغون میشه.

خب اگه مجبوری که چاره نیست بخور دیگه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من اوایل ازدواج هورمون هام داغون میشدالان اگه بخورم گلاب به روت تا چند روز همش بالا میارم ، یعنی آب ...

منم یه بار خوردم  لعنتی واقعا بد حال شدم دیگه ازون به بعدسفت و سخت گرفتم که دیگه مجبور نشم که بخورم

یعنی بدنم چطور میشه ؟میترسم نخورم کا.ند.. پاره شد بدشانسیم

فکر کنم تا یک روز اثر داره.چقدر گذشته از رابطه؟ 

زودتر بخور حداقل اثر کنه 

منم یه بار خوردم لعنتی واقعا بد حال شدم دیگه ازون به بعدسفت و سخت گرفتم که دیگه مجبور نشم که بخورم

چیکارمیکنید پاره نشه کا..من خیلی مراقبت میکنم ولی چند وقتی یکبار اینطور میشه همیشه یه دونه بود قرصش

اره هنوز یک روز نشده دوتاشو بخورم؟یکیو خوردم

ببین رو بسته قرصت چی نوشته همون کارو بکن.

من اونموقع دو تا باهم خوردم.