mahsaty مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 202 عنوان خانماا قرص دوعددی لونورژسترل اورژانسی چطور مصرف کنم 73 بازدید | 11 پست روش نوشته اووسیز ۰/۷۵خودم نگرفتم نمیدونم چطور مصرف کنم دوتاشو باهم بخورم؟چت جی بی تی میگه 12 ساعت فاصله بده روی بروشور نوشته دوعددی یکجا در اولین فرصت.. 1404/08/11 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 دو تا با هم.ولی کلا هورمونات میریزه به هم بدنت کن فیکون میشه 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
mahsaty مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 202 دو تا با هم.ولی کلا هورمونات میریزه به هم بدنت کن فیکون میشه یعنی بدنم چطور میشه ؟میترسم نخورم کا.ند.. پاره شد بدشانسیم
mahsaty مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 202 من هر دو رو با همدیگه میخورماگه اشتباه نکنم کلاس های قبل از ازدواج میگفتند اینطوری موثر تره پس باهم بخورم؟چت جی بی تی چرا اینطور گفت
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 یعنی بدنم چطور میشه ؟میترسم نخورم کا.ند.. پاره شد بدشانسیم کن فیکون😄 یعنی زیر و رو میشه بدنت داغون میشه.خب اگه مجبوری که چاره نیست بخور دیگه 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5428 پس باهم بخورم؟چت جی بی تی چرا اینطور گفت بخور انشاالله که چیزی نمیشه همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 من اوایل ازدواج هورمون هام داغون میشدالان اگه بخورم گلاب به روت تا چند روز همش بالا میارم ، یعنی آب ... منم یه بار خوردم لعنتی واقعا بد حال شدم دیگه ازون به بعدسفت و سخت گرفتم که دیگه مجبور نشم که بخورم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 یعنی بدنم چطور میشه ؟میترسم نخورم کا.ند.. پاره شد بدشانسیم فکر کنم تا یک روز اثر داره.چقدر گذشته از رابطه؟ زودتر بخور حداقل اثر کنه 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
mahsaty مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 202 منم یه بار خوردم لعنتی واقعا بد حال شدم دیگه ازون به بعدسفت و سخت گرفتم که دیگه مجبور نشم که بخورم چیکارمیکنید پاره نشه کا..من خیلی مراقبت میکنم ولی چند وقتی یکبار اینطور میشه همیشه یه دونه بود قرصش
mahsaty مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 202 فکر کنم تا یک روز اثر داره.چقدر گذشته از رابطه؟ زودتر بخور حداقل اثر کنه اره هنوز یک روز نشده دوتاشو بخورم؟یکیو خوردم
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 اره هنوز یک روز نشده دوتاشو بخورم؟یکیو خوردم ببین رو بسته قرصت چی نوشته همون کارو بکن.من اونموقع دو تا باهم خوردم. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖