2777
2789

زشته بخدا

بعضیا مغز آدمو میخورن تا ثابت کنن آدمای فلان قشر بدنو بد ذات و حق و ناحق میکنن.

دیدگاه یه نفر دیگه‌رم که تغییر میدن هیچ، تازه اگر از اعضای خانواده شخصی که تحت تاثیر حرفاش قرار گرفته تو همون شغل باشه ، بهش بدبین میشه خواه ناخواه. انسانه خب.

عقایدتونو بیان کنید اما تحمیل نهههه🙏🏻 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

سوالی که تو ذهمنه اینه شغلت چیه

شغل خودم نیست من هنوز دانشجو عم. بحث درمورد همسرم بود.

ولی کلا میگم، هر شغلی هم که باشه نباید واسه بقیه ازش تصویر منفی ساخت.

امروز تو دانشگاه یه بحث مفصل کردیم سر این قضیه گفتم تاپیکشم بزنم. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باریکلا،متاسفانه بزرگترین ضربه سر زندگیمو من از این قضیه گرفتم اونجایی که چون خالم رشته ش انسانی بود از ریاضی متنفر بود نداشت برم رشته ی ریاضی،و من تمام عمر حسرت خوردم و میخورم بااینکه الان 30سالمه ،ولی همه ی بی علاقگی و پشتکار نداشتنم و به جایی نرسیدنم از همونجا شروع شد

یکی از این شغل ها کادردرمانن 

چند نفر از خانواده ام کادر درمان هستن 

درسته این شغل زیاد روابط دارن پرستار با پرستار پرستار با دکتر 

ولی همه اینجوری نیستن 

خواهرم و دوستان با شرافت دارن خدمت میکنن و اهل اینچیزا نیستن 

ولی بقیه خیلی بد در مورد محیط بیمارستان میگن 

یکی از این شغل ها کادردرمانن چند نفر از خانواده ام کادر درمان هستن درسته این شغل زیاد روابط دارن پرس ...

آره آره دقیقا

یکیش همین.

باریکلا،متاسفانه بزرگترین ضربه سر زندگیمو من از این قضیه گرفتم اونجایی که چون خالم رشته ش انسانی بود ...

مثه من که میخاستم برم رشته طراحی و دوخت زنداییم اولین نفری بود که بهم خندید و گفتن نه نرو منم رفتم تجربی و اصلا دوست نداشتم الان تو سن ۲۶ سالگی دارم میرم خیاطی یاد بگیرم