2777
2789

.

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟

بله 

ب خودش بگی میگه بزار ببینم اون چ طور جاییه معتبره یا ن بهت بگم خیلی باحاله

من الان در مورد جا ب جاییم پرسیدم 

گف اونجا خیلی معتبره خیالت راحت باشه

حتی دقیقا آدرسشو گف🙂

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

اون چطور میفهمه !والا ی شرکت میشناسم از بیرون همه میگن خیلی عالیه با نیروهاش حرف زدم دیدم نهههه بیچا ...

ببین جاشو بهت میگه دقیقا کجاس

میگه اب و هواش چ طوریه

معتبره یا ن

اگه میتونستم متنشو کپی میکردم برات اینجا

ولی ب گفته های هییییچ سایتی و هییچ منبعی ب تنهایی اطمینان نیس

اون چطور میفهمه !والا ی شرکت میشناسم از بیرون همه میگن خیلی عالیه با نیروهاش حرف زدم دیدم نهههه بیچا ...

ی کاربر دیگم نوشته بود ی چیزایی از ی جا اصن نگوو

یکی نوشته بود پول کارکناشو اخر ماه نمیده اونجا

بعد ک اعترض میکنن چن نفرو میاره کتکش بزنن تت دیگه نگه پول اونم جای معرووووف 

ببین جاشو بهت میگه دقیقا کجاسمیگه اب و هواش چ طوریهمعتبره یا ناگه میتونستم متنشو کپی میکردم برات این ...

نمیگم شما اشتباه میگی و درست نیست .

جالب بود چون میگم شخصا چند جا شنیده بودم و تو داخل دیدم داغونه ولی تا نری نمیفهمی .

در هرحال بازم‌ممنون

نمیگم شما اشتباه میگی و درست نیست .جالب بود چون میگم شخصا چند جا شنیده بودم و تو داخل دیدم داغونه ول ...

اتفاقا درس میگی الان ب هیچ جا نمبشه اعتماد کرد

اتفاقا درس میگی الان ب هیچ جا نمبشه اعتماد کرد

هعی خواهر 

چون خودم دنبال کار هستم اصلا عجیییب دیدم و شنیدم !

جالب بود گفتی چت جی پی تی میگه بهت . آخه اونم تجربه نداره ب چیزی ک زده تو گوگل و.. داره اطلاعات میده . شرکت برا فامیلمون هست ب ظاهر عالیییی اصلا معروفه اسمش درون بری اوضاع بد.