2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد اخلاق شده 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 28 پست
من هنوز خونه باباممچندین روزه همینه تا یه تقی به توقی بخوره ک حتی مقصرش من نیستم یه چی بهم میپرونهمن ...

اره تو بعضی شرایط سخته رابطه رو خوب و صمیمی نگه داری ،خواستی پیام بده عزیزم چیزی شده؟از چیزی دلخوری؟ 

یا اگه لوسی بنویس ،بابایی شی شده؟ شرا با مامانی تندی کردی نمیدونی من اذیت میشم🥹 

با شوخی گلگی میکنی ختم ب خیر میشه انشالله😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شاید فشار مالی روش هست یا با کسی به مشکل خورده

اره فشار مالی روشه

هم اسباب کشی کردیم

هم خرجای سیسمونی 

هم نزدیک عیده کم کم داریم وسایل خونه عوض میکنیم

هم خرجای زایمان

ولی خب میگم بیشتر یه هفتس باهام بداخلاقه 

منم باردارم روحیم حساس تر شده 

قلبم مچاله شده تو این چند روز

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا منم گاهی بداخلاق میشه ولی بعدش خوب میشهولی این دفعه بیشتر یه هفتس همینه منم الان روحیم حساس ...

اخی عزیزم نمیدونم والا منم خیلی حالم اوکی نیست شوهرم یه هفته هست رفته سرکاری که همش خانومه اصن همش شوهرم میپام بخدا خیلی اذیتم به شوهرم خیلی اعتماد دارم ولی زنای این دوره خیلی خرابن 🥲

اره تو بعضی شرایط سخته رابطه رو خوب و صمیمی نگه داری ،خواستی پیام بده عزیزم چیزی شده؟از چیزی دلخوری؟ ...

اخه حس میکنم دیگه خیلی خودمو خورد میکنم اینطور پیام بدم

یه هفتس اون همش بهم میپره یا بی احترامی می‌کنه 

بعدش هم سعی نمیکنه از دلم در بیاره

بعد من بیام خودمو لوس کنم واسش؟🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
اخی عزیزم نمیدونم والا منم خیلی حالم اوکی نیست شوهرم یه هفته هست رفته سرکاری که همش خانومه اصن همش ش ...

اره منم خیلی حساسم تو این موارد 

بهت حق میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره فشار مالی روشههم اسباب کشی کردیمهم خرجای سیسمونی هم نزدیک عیده کم کم داریم وسایل خونه عوض میکنیم ...

عزیز دلم 

🫂♥️میفهمم 

منم شوهرم بخاطر فشار مالی خیلی بداخلاق میشه همش قهر میکنه بهم گیر میده در یک‌ جمله میتونم بگم من کیسه بکسش  هستم ولی خب شما هم بارداری و ناز داری 

این روزا هم بالاخره میگذره مامان خانوم 🤍

اخه حس میکنم دیگه خیلی خودمو خورد میکنم اینطور پیام بدمیه هفتس اون همش بهم میپره یا بی احترامی می‌کن ...

شاید از دلتنگی و اینا  اذیت میشه .مردا روشون نمیشه بگن دلتنگن حتی احساس ضعف میکنن ک دلتنگ یه زن شدن. من شوهرم میگه هرجا دلت میخواد برو شب نشینی ‌.مسافرت و... ولی وقتی میرم اخلاقش گوه میشه😂میگم تو ک تحمل نداری خو چرا میگی برو .گردن هم نمیگیره ک گوه شده فقط میگه تحمل دوریتو ندارم ،

حالا شما که هفته های آخر بارداریته پیش شوهرت باشی بهتره ،چون همینجوریشم فاصله افتاده بعد اینم زایمان کنی کمتر براش تایم بذاری دیگه اوضاع خیط تر میشه ،اگ الان قضیه رو جمش نکنی دیگ رفته رفته بیشتر جر میخوره 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیز دلم 🫂♥️میفهمم منم شوهرم بخاطر فشار مالی خیلی بداخلاق میشه همش قهر میکنه بهم گیر میده در یک‌ جم ...

مرسی عزیزم💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن دارم می‌سوزم خودم داغون کردم تا یخورده تند حرف میزنم بغض میکنم

🥲💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید از دلتنگی و اینا اذیت میشه .مردا روشون نمیشه بگن دلتنگن حتی احساس ضعف میکنن ک دلتنگ یه زن شدن. ...

اخی عزیزم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اون دوست پسره نمیدونی تو زندگیش دقیقا چی میگذرهنه شوهری ک زیر یه سقف باهمیم و اخلاقش فرق کرده

ارع درست میگی

ولی اینگه اخلاق اینا عوض بشه خیلی بده آدمو زجر میده

منم باهاش،کات کردم الان دیگ ب خودم قول،دادم هیچ،وقت پیام،ندم 🙂

حالا اون دوست پسره نمیدونی تو زندگیش دقیقا چی میگذرهنه شوهری ک زیر یه سقف باهمیم و اخلاقش فرق کرده

شوهر هم صب تا شب بیرونه و نمیدونی چی میگذره بهش ! باید ذات درست باشه وگرن ربطی نداره🤷‍♀️