2777
2789
عنوان

پولمون نرسید به تعویض خونه😥بعدازظهر میرم طلا بخرم با پولم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنا خیلی خوبه خب ماشینتونو عوص کنید دنیا دو روزه عشق کنیدالبته اگ باشوهرت رابطه ت خوبه وگرنه طلا بخر ...

اره هدفم دو ساله 

بعدش این مدت هم طلا جمع کنم

بعد دوسال ببینم‌میشه عوض کنم خونمون رو یا نه😥

طلا بخرید، طلا دو سال دیگ گرون میشه میتونید خونه بخرید، ماشین دو سال دیگه قیمتش میاد پایین تر

با این حرفتون که میگید ماشین میاد پایین موافق نیستم‌ما سال ۴۰۱ ۴۰۲ماشین خریدیم ۱۶۰۰الان ماشینمون سه سالم هست داریم استفاده میکنیم باهاش کلیم مسافرت رفتیم و ازش لذت بردیم قیمت صفرش ۲۶۰۰و خورده ای هست واسه مارو دویست شاید پایینتر بردارن.پس ماشینم اگه واسه استفاده کردن باشه گزینه خوبیه ادم ماشین خوبم سواربشه لذت داره.به اندازه طلا رشد نداشته اما ادم ازش لذت برده ادم اگه میتونه باید خوب زندگی کنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واقعا؟ملک هم گرون میشه کنارش ولی کاش میشد خونمون رو عوض میکردیمنشد ...

طلا توب این کشور با دلار و انس جهانی بالا پایین میشه 

ملک هم ک وضعیتش مشخصه گاهی رکوده، الان مردم سرمایشون رو بردن سمت طلا 

اگه میخواین طلای بیشتری بخرین و ضرر کمتری بدین برین سمت طلا شکسته چون 1 درصد سود داره. 

از طرفی اگه مبلغتون در حد 2 میلیارذ هست ملک دوم هم خوبه بخرید 

استندبایِ حاجی🙌🏼

طلا توب این کشور با دلار و انس جهانی بالا پایین میشه ملک هم ک وضعیتش مشخصه گاهی رکوده، الان مردم سرم ...

ما الان ۹۰۰ پول داریم 

میشه یه ملک دیگه خارج شهر خرید

یه مقدارش رو از پول رهن دربیاریم 

ولی من فکر میکنم فروش هم زمان دو تا خونه خییلی سخته 

ولی طلا پول نقده 

با این حرفتون که میگید ماشین میاد پایین موافق نیستم‌ما سال ۴۰۱ ۴۰۲ماشین خریدیم ۱۶۰۰الان ماشینمون سه ...

نسب به تورم قیمت ماشین پایین تر هست 

من‌ خودم ماشین خوب دوست دارم و ترجیحم ماشین هست، ولی کسی که هدف خرید خونه داره طلا گزینه بهتری هست،  سال ۱۴۰۱ اگه همون پول رو طلا میخریدید شاید ۸ برابر قیمت ماشین الانتون پولش بود 

ما الان ۹۰۰ پول داریم میشه یه ملک دیگه خارج شهر خریدیه مقدارش رو از پول رهن دربیاریم ولی من فکر میکن ...

طلا نقده 

سکه نقده 

دوسال دیگه طلا 20 رو زده 

شرایط جنگ و توذم طلا میزنه بالا 

دیگه خودتون وضع مملکت رو میبینید

استندبایِ حاجی🙌🏼

نسب به تورم قیمت ماشین پایین تر هست من‌ خودم ماشین خوب دوست دارم و ترجیحم ماشین هست، ولی کسی که هدف ...

من تو کامنتم گفتم رشد طلا بیشتر بوده اما هدف ما داشتن ماشین بهتر و لذت بردن از زندگی بوده نه اندوخته کردن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.