2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم یا زندگی کنم

97 بازدید | 7 پست

تو مرداد ماه من و شوهرم سر ی مسئله دعوامون شد و شروع کرد به داد و بیداد کردن و خانواده ش اومدن و جلو خانواده ش گفت فقط بخاطر بچه مون نگهت داشتم و من هیچی به خانواده م نگفتم اما شوهرم از اون موقع اصلا باهام حرف نمیزنه میگه دوسندارم باهات حرف بزنم حتی من ازش خواستم ک بیا آشتی کنیم گفت نه منم دو هفته قهر کردم رفتم خونه بابام بعد از دو هفته رفتیم پیش مشاوره.دکتر گفت ک برگرد سر زندگیت حتی بخوای طلاق هم بگیری باید تا لحظه آخر تو خونت بمونی چون قانون بر علیه تو میشه و من برگشتم خونه ولی باز باهام حرف نمیزنه . دیروز ک‌ رفتیم پیش مشاوره تنها باهم حرف زدیم گفت ک شوهرت داره با پنبه سرت و میبره میخواد اذیت کنه تو رو ک  دیوونه بشی گفت بفکر خودت باش رو پای خودت وایسا درآمد داشته باش گفت شوهرت فقط بخاطر بچه نگهت داشته تا بچت هفت سال بشه . حالم از دیروز خیلی بده تپش قلب گرفتم شدید برای بچم داغونم .دو هفته ای ک خونه بابام بودم خیلی اذیت شد آخه پسرم بینهایت وابسته به خونه خودمون و من و پدرش و در کنار هم میخواد. بنظرتون طلاق راه درسته برام 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

سر چی دعواتون شد خب

این مهمه

شاید حق با شوهرته

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواتون به خاطر چی بوده

اینم مهمه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مگه میشه هیچی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.