2777
2789

خانم گل ها و مامان های عزیز هر تجربه‌ای که از این سه مورد دارید و فکر می‌کنید می‌تونه کمک کننده باشه برای بقیه لطفاً به اشتراک بذارید. انشاالله خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه 🙏 🌹 🙏 🌹 

چیزایی مثل اینکه چیکار کردید که زایمان راحتی داشتید یا اینکه شیردهی خوبی داشتید یا اگر دوباره برگردید به دوره ارداری زایمان و شیردهی چیکار می‌کنید اصلاً چه راه زایمانی رو انتخاب می‌کنید و دلیلتون چیه؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان فقط سزارین عالی بود یه خاطرع قشنگ ثبت شد از لحظه لحظه اش برام 

سعی نکن به هرقیمتی که شده شیر خودتو بدی تو به اندازه کافی داغون و خسته هستی 

بقیشم که فقط رو صبرت کار کن خیییییلی سخته بچه داریییی😭😭

لطفا لایک ننمایید🗿
انتخابم تا ابد سزارینه اونم توی بیمارستان خصوصی و استفاده از پمپ درد

مگه پمپ در برا سزارین هم میزارن؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
مگه پمپ در برا سزارین هم میزارن؟؟

آره بعد عمل که میخوان شکم رو فشار بدن خوبه البته بازم درد خودشو داره ولی باعث میشه بعدش آدم بخوابه همه چی یادش بره

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40