2777
2789
عنوان

خانمایی که رانندگی میکنید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو بعد ۱۰ جلسه رانندگی و تمرین هنوزم میترسی با یه ماشین بری بیرون بعد این همه سال که گواهی نامه ...

هنوز تنها نرفتم تا حالا دوبار با شوهرم رفتم که از اول تا اخرش جنگ دعوا بود. با مربی خوب بود

پشت این ماشین بشینی رانندگی کنی دیگه حسابی حرفه ای میشی اونوقت برات پراید و ۲۰۶ و اینا دیگه هیچی نیس ...

ماشین قدیمی هست اینقدر فرمون و کلاچ سفت هست که شوهرم میگه با این برونی بقیه ماشینا برات اب خوردن میشه

یعنی تو بعد ۱۰ جلسه رانندگی و تمرین هنوزم میترسی با یه ماشین بری بیرون بعد این همه سال که گواهی نامه ...

۵۰سال یا ۵۰جلسه فرق نمی کنه تا وقتی ماشینو تنهایی نبره راه نمی افته.. دوهفته هرروز تنهایی بره راه می افته

۵۰سال یا ۵۰جلسه فرق نمی کنه تا وقتی ماشینو تنهایی نبره راه نمی افته.. دوهفته هرروز تنهایی بره راه می ...

مربیم میگه ده جلسه با ماشین خودتون بریم. ولی دیگه نمیخوام هزینه کنم . البته هنوز امتحان نکردم ببینم با ماشین خودنون چجورم

مربیم میگه ده جلسه با ماشین خودتون بریم. ولی دیگه نمیخوام هزینه کنم . البته هنوز امتحان نکردم ببینم ...

هیییییچ فرقی نداره.. الکی پول نده اسی! صبح و ظهر خیابونا خلوته ماشینو ببر دور بزن روزای اول نیم ساعته برگرد خونه.. بعدش دیرتر برگرد که به جاده شلوغ بخوری کم کم راه بیافتی

بابا چه فرقی داره؟ ماشین بزرگ و کوچیک چیه اخه.کسی بتونه برونه همه چی میرونه.

ربط داره کسی که اولشه با ماشین کوچیک تر باید اول رانندگی کنه هم ترسش میریزه هم بهتر یاد میگیره

شما بشینی پشت فرمون متوجه میشی ، مثلا ی مدت پشست پراید بشینی بعدش بشینی پشت پارس خیلییی برات فرق میکنه اصلا ترمزش خیلی سنکین تره و فرق داره یا بعد پارس تیگو ۷ ، شما خودت نشستی متوجه حرفم نمیشی ولی من طبق تجربم بهش گفتم که خیلی خیلی کمکش میکنه

ربط داره کسی که اولشه با ماشین کوچیک تر باید اول رانندگی کنه هم ترسش میریزه هم بهتر یاد میگیرهشما بش ...

ولی پس واسه من چرا این جوری بود؟ 

من با ماشین بابام راحت تر بودم در صورتیکه خیلی گندس 

با این کوچیکه که واسه مامانمه اصلا راحت نیستم

ربط داره کسی که اولشه با ماشین کوچیک تر باید اول رانندگی کنه هم ترسش میریزه هم بهتر یاد میگیرهشما بش ...

درسته من خودم اکثر ماشینا رو روندم و واقعا فرقی واسم ندارن.

از ۲۰۶ تا شاسی.

اولین ماشینی که روندم شاید باورت نشه ولی جیپ بود اونم جیپ صحرا که مال شوهره خالم بود😆واقعا سخت ترین ماشینی که روندم هم همون بود

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ولی پس واسه من چرا این جوری بود؟ من با ماشین بابام راحت تر بودم در صورتیکه خیلی گندس با این کوچیکه ک ...

برای همون گفتم منم.بیشتر از بزرگی و کوچیکی ماشین عادت کردن به ماشینه.از اول هر چی برونی به همون دستت میخوابه.ربطی به این چیزا نداره

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖