2777
2789
عنوان

خانمایی که رانندگی میکنید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 46 پست

خب باید به ترست غلبه کنی.

وگرنه خانومایی که میترسن موقع رانندگی خیلی تابلو هستن و بد میرونن.خیلی بدم میاد.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روا

پشت این ماشین بشینی رانندگی کنی دیگه حسابی حرفه ای میشی اونوقت برات پراید و ۲۰۶ و اینا دیگه هیچی نیست

منم با سمند یاد گرفتم الان دیگه با ماشینای بزرگ راحتم البته به جز شاسی بلندا

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با ماشین کوچیک تر مث پراید ، کویک ، تیبا زودتر یاد میگیری

بابا چه فرقی داره؟ ماشین بزرگ و کوچیک چیه اخه.کسی بتونه برونه همه چی میرونه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

پشت این ماشین بشینی رانندگی کنی دیگه حسابی حرفه ای میشی اونوقت برات پراید و ۲۰۶ و اینا دیگه هیچی نیس ...

شاسی از همه راحتتره شک نکن

شاسی از همه راحتتره شک نکن

نشستم ی زمانی سانتافه داشتیم حس میکردم نمیتونم سر و تهشو جمع کنم. پارسال هم تیگو ۸ داشتیم حتی از دنده هاش سردرنمیاوردم🤭 من فقط با ماشین ایرانی راننده حرفه ایم برا بقیه ماشینا حتی مبتدی هم نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشستم ی زمانی سانتافه داشتیم حس میکردم نمیتونم سر و تهشو جمع کنم. پارسال هم تیگو ۸ داشتیم حتی از دند ...

اخه اونا اتوماتن و اصلا لازم نیست دنده عوض کنی و دوربیناشون ۱۸۰ درجه اس و خیلی خیلی خوبه.

تسلطت خیلی بیشتر و بهتره به همه چی و اطرافت ازون لحاظ خوبن.

اخه اونا اتوماتن و اصلا لازم نیست دنده عوض کنی و دوربیناشون ۱۸۰ درجه اس و خیلی خیلی خوبه.تسلطت خیلی ...

میدونم ولی من واقعا نمیتونم همین دنده دستی رو خیلی راحت ترم. ترس از تصادف هم داشتم به هرحال قیمت اونا با ماشینای ایرانی قابل مقایسه نیست باعث میشد نتونم راحت رانندگی کنم

تنها جایی که با اتومات راحت رانندگی کردم کیش بود اونم چون فرهنگ رانندگی دارن و خیابوناشون شلوغ نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40