2777
2789

پسره داداش دوستمه. البته با دوستم در حد سلامیم.شماره دوستمم ندارم.پسره پرستاره منم مامام.

حدود یک ماه میشه که پسره تا فهمید آزمونمو تو یه اداره قبول شدم هی میگفت بنظرم برو تو دختری تو فردا خونه زندگی داری شیفتای شب از پا میندازنت و فلان.

اونروز کنارم نشست و گفت من نمیدونم دخترا چرا پشت هم بد میگن من پشتت تعریفتوکردم ولی یه دختری گفت گفتن تو مغروری تو خیلی خودتو گرفتی و از تو زورشون میاد( اینو راست میگفت چون یکی از دخترا خیلی دو به هم زنه) منم بش گفتم من چون ساکتم اسمشو غرور میذارن.

یه شب بش گفتم من همش شیفتام شبه گفت بذار من با مسئولمون حرف بزنم. گفتم نه.

یه شب دوباره باهم شیفت دادیم کمکم میکرد بعد بش گفتم آقای فلانی خسته شد گفت مهم اینه تو خسته نشی.

بعد گفت هنوزم میخوای شب بیای؟ اگه بری فراموشت نمیکنیما منم گفتم اینا حرفه مگه نشنیدی میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت. گوشیشو برداشت گفت تو گروهی؟ گفتم اره. اسممو سیو کرد. خودش آدم شوخیه ولی شوخیای زشت نمیکنه ها، کلا میخنده. یهویی دلم براش رفت. دیدم استوریای واتساپمو لایک میکنه. یه روز اومد دنبالم تو اتاق تزریقات من یهو بلند شدم هول کردم گفت بشین خوبی؟ چه خبر؟ منم هی مقنعمو درست میکردم. تا اینکه یه شب دوباره باهم شیفت دادیم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیفت بودیم قرار بود ساعتو تقسیم کنیم. اون ساعت چهارونیم بیاد و من برم بخوابم. دیدم ساعت چهار اومده. خودش کلا شوخه. یکی از دخترا رو داریم خیلی رییس بازی درمیاره بعد به شوخی باهاش کل کل میکنن. بعد باش کل کل کرد رفت نشست تو اتاق دارو. صدام کرد. گفتم خونسردی بمب میندازی وسط بعد میری؟ خندید به دختره گفت وای به حالت اگه این دخترو اذیت کنی.

روز بعدش استوریمو لایک کرد بعد مخفف اسممو گفت. مثلا پرینازو گفت پری

گفتم بله. گف میگن بله؟ گفتم چی بگم خب

گفت من تازه رسیدم خسته م. ظاهرا خونشون بنایی دارن.

گفت استقبال نمیکنی؟گفتم دیوونه شدی؟ گفت بیا تصور کنیم کنار همیم. گفتم میگم تو زن  بچع داری؟ گفت بابا کی دارم؟ گفتم فک کردم متاهلی. گفت نه. گفت چندسالته بعد منم پرسیدم. گفت تک دختری؟ گفتم نه. گفت بعد از کار کی میاد دنبالت؟ گفتم اسنپ. بش گفتم میگم که تو چرا تا الان ازدواج نکردی کسی مدنظرته؟ گفت وام خونه و ماشین دارم ازدواج برای من قفله. گفتم یعنی 31 سالته از کسی خوشت نیومده؟

گفت بهت میگم قفله بخدا وام و ...دارم. بعد گف دستتو تو موهام بذارو برام چایی بریز و ارومم کن و اینحرفا. گفتم ان شاللع یکی که انتخابت باشه گفت اوووو میزنی تو ذوق و...