2777
2789

من تو اقدامم یک هفته قبل شروع پریودی لکه بینی دارم یعنی یک هفته لک و بعدش یک هفته هم پریود . از ماه قبل اینطوری شدم و پاک که شدم با فاصله ی ده روز دوباره لکه بینی شروع شد 

امروز رفتم دکتر بهم مدرکسی پروژسترون داد گفت بخور تا ده روز . روزی دوتا 

گفت این قرص که بخوری لکه بینی قطع میشه و پریود میشی . ولی خونه ک اومدم دیدم بیشتر از لک ، خون میرم مثه خون پریودی ولی رنگش قهوه ای .

و اینکه احساس می‌کنم الان پریود شدم و توی پریودی خوردن این قرص ضرر داره ؟ 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

طبق دستور پزشک باید مصرف کنی

مصرفش مثل قرص ال دی هست

هنگام مصرف قرص ها هم اقدام نکن

چون اولا باردار نمیشی، وقتی قطع کنی زود باردار میشی

دوم من اون موقع که مصرف میکردم هوش مصنوعی گفت اول باید مصرف رو قطع کنی و با فاصله اقدام کنی، البته من چون نمی دونستم حین مصرف اقدام کرده بودم که باردار نشدم، بعد که قطع کردم بلافاصله باردار شدم

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پریودی نباید بخوری

پس الان باید چیکار کنم ؟ 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

الان اگه پریود شدی نخور، پریودت تموم شد طبق دستور پزشک مصرف کن

فکر کنم دکتر به من گفته بود دو روز بعد پریود شروع کن تا 10 یا 15 روز

باور کن دقیق یادم نیست چند روز

بعد قطع کن

قطع که میکردم چند روز بعد پریود میشدم

دیگه لکه بینی نداشتم و پریودم منظم میشد

I will always love you❤️💖💗