دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15158 عنوان مادر هم کلاسی دخترم گفت همسایمون خانواده خوب واصیل ولی تو مصاحبه محلی براشون بد گفتن ورد شده دخترِ | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 21 پست چقد مسخره خو شاید طرف حسود باشهگفت خیلی خانواده اصیلین ولی گفتن بی حجاب وفلانهنامردیه بخدا وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔 1404/08/11 | 14:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15158 خب شاید این مقدار حجاب برای اون ارگان ضعیف بوده یعنی از بالایی های حجابش ضعیفتر بوده؟؟چی بگم والابرای معلمی بودهخود معلمیم شده سهمیه وپارتی وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
باران۲۲۳۳ عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3663 تو قرآن گفته ما شما رو با بچه هاتون آزمایش میکنیم باید بگیم چه ربطی به بچه ها دارهولی غیر از خدا از ... مطمینا هیچ کس اندازه اون آقا اذیت نمیشه ..خانوم ک داره زندگیشو میکنخ ..فوقش اولش یکم ناراحت بشه که اندازه اون آقا هم نیست بعد یادش میره بعد هم توی قرآن گفته آزمایش میکنیم تا میزان ایمان رو بسنجیم نه چیز دیگه
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15158 مطمینا هیچ کس اندازه اون آقا اذیت نمیشه ..خانوم ک داره زندگیشو میکنخ ..فوقش اولش یکم ناراحت بشه که ا ... چی بگم منم اون خانم برام گفتوخیلی ناراحت اون دختر خانم شدم چون گفتن درس خون ومتین بودهشایدم تقدیر آقاعه بوده وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
مامانارغوانوفرحان عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 2135 چندین سال پیش هم اومدن برای دوست من تحقیق. مومن و خانواده خیلی محترم . هیچی پیدا نکردن. رد شد . بازرس گفته بوده همسایه گفته اینا ماهواره دارن . الان بالای بیست ساله حق التدریسه . یعنی خدا از اینا میگذره؟؟؟
باران۲۲۳۳ عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3663 چی بگم منم اون خانم برام گفتوخیلی ناراحت اون دختر خانم شدم چون گفتن درس خون ومتین بودهشایدم تقدیر آق ... بله آدم های بدجنس و حسود همه جا هستند که اگر نفعی هم از ماجرا نبرند دلشون نمیخواد یکی دیگه هم از یک موقیعت استفاده کنه ...
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15158 چندین سال پیش هم اومدن برای دوست من تحقیق. مومن و خانواده خیلی محترم . هیچی پیدا نکردن. رد شد . بازر ... ای وای😭😭😭بخدا من برای نظام؛ نگهبانی آمدن تحقیق گفتم خوبن با اینکه زیادم جالب نبودن خیلیم تعریف کردموهردو اون آقا پسرا چنان خوب شدن وسر به راهمن بیام بگم بدن ممکنه اصلا برن معتاد بشن بیچاره بشناینا دلشون از سنگه حسودن وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 15158 چندین سال پیش هم اومدن برای دوست من تحقیق. مومن و خانواده خیلی محترم . هیچی پیدا نکردن. رد شد . بازر ... آخرش دوستت رفته بود سرکار؟چون گفتی حق تدریس هستن وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔