2777
2789
عنوان

بچه ها راسته که میگن 😱😱

233 بازدید | 34 پست

یه نفرات برتر کنکور 

و اونایی که رتبه زیر ۲۰ دارن 

موئسسه ها میلیاردی پول میدن تا براشون تبلیغ کنند 

میگن که به رتبه یازده نمیدونم یا دوازده 

پنج میلیارد دادن تا براشون تبلیغ کنه ؟ 😱😱😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنننتنججججج میلللللییییاااااارد یعنی

بله ارزشش رو داره 

هزار برابرش بهشون برمیگرده 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

آره راسته

هم شهری ما (شهرمون خیلی کوچیکه) رفته بود مصاحبه یه قرار داد گذاشته بودن جلوش گفته بودن از این به بعد اسم هیچ موسسه ای رو غیر از موسسه ما نمیاری اونم قبول نکرده بود

رتبه ۱ منظقه ۳ بود ۵ کشوری

اره ولی لعنتی خیلیه پنج میلیارد مگه الکیه برا یه رتبه

از یه موسسه هم پنج ملیارد نگیره اینا با ۱۰ تا موسسه همکاری میکنن پولی که به جیب میزنن خیلی بیشتر از اینم میشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

رقم عجیبی نیست 

می دونید اون موسسات چقدر سود دارن شاید برای تبلیغ سالی چند میلیارد خرج کنند ولی باور کن چندین برابر اون رقم رو درمیارن موسسات کنکور 

همین ها نمی گذارند کنکور حذف بشه و تب پزشکی و...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)