2777
2789
عنوان

دوست پسرمو امتحان کردم ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس پسر منم اولش امتحان کردم وا ندادسری دوم وا داد بعدش الکی چاخان گف ک میدونستم تویی و فلانبنظرم‌اص ...

من تو تلو گپ تلگرام پیام دادم ی رباته خودمونم اونجا اشنا شدیم😂 واسه همین ضایعه نبود

Gilan🥺💚

این راهکارها قدیمی شده پسرا با کسی وارد رابطه میشن ک میدونن خودشون شماره و ایدی دادن این مخ زنی ها ب ...

من تو ی ربات پیام دادم بهش اسمش تلو گپه تو تلگرام خودمونم اونجا اشناشدیم😂 ضایعه نیست چون اونجا کلی دختر پسره

Gilan🥺💚

وا 

با ابن چیزا نمیشه مطمئن شد انقدر ساده نباش

بعضیا بعد ۱۰ سال رابطه تازه روی واقعی خودشون رو نشون میدن اونوقت تو میخوای با یه پیام بشناسیش؟

باید باهاش بری‌بیرون معاشرت کنی دقت کنی‌بکاراش به خانوادش و و و و کلی چیزای دیگه تا بشناسیش 

هنوزم سنی نداره ازدواج زیر ۲۵ خوب نیست 

و اینکه هیچوووووفتتتتت دیگه امتحانش نکن چون حتی اگه جواب نده هم تو ذهنش میگه اووووه من چه پسر خفنیم که دخترا میان پیویم و میگن آشنا شیم و فلان فلان 

نکن اینکارو

پیرینسس🎀🤍

خب ضایع بوداصن شاید یکی خیانت کار باشه و از ترس اینکه لو بره جواب کسیو تو مجازی نده که آشنا در نیاد ...

نبود چون تو ی ربات به اسم تلو گپ اشنا شدیم خودمون تو تلگرامه

اونجا کلی پسر دختره ضایعه نیست

Gilan🥺💚