2777
2789
عنوان

مامان یکی از بچه ها گفته میرم شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این جور مسایل هیچ اولیایی حق نداره شخصا با دانش آموز برخورد کنه یا حتی حرف بزنه

شوهرتون حق نداشته بره سراغ بچه ها و تهدید کنه

اینو باید می سپردین به مدیر و معاون مدرسه

آخه دختر ۸ ساله چی می فهمه که بخوان اکیپ بشن و یکی رو مسخره کنن یا بخوای بری سراغشون و بگی فلان نکنین !

منم جای اون مادر بودم حتما پیگیری می کردم که به چه حقی پدر یکی از بچه ها امده و دختر منو به قول خودتون !(( خفت کرده ))

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من فکر کردم شوهرش رفته با مدیر مدرسه صحبت کرده و تذکر داده... رفته با خود بچه ها حرف زده؟؟؟

بله تاپیک دیروزش رو‌بخونید 

رفته قشنگ بچه ها رو تهدید کرده و حساب کار رو دستشون داده اونا هم ترسیدن 

اصلا شوهر ایشون حق و اجازه دخالت مستقیم رو نداره 

خوبه هر پدری پاشه بره مدرسه بچه های کلاس رو بترسونه ؟

اگر مشکلی هست باید کادر مدرسه رو خبر کنند 

اونم به چه دلیلی چون بچه مو مسخره کردن همین 

فرض که شکایت کنه 

چهل تا دانش اموز هم ببره قاضی اصلا قبول نمیکنه 

پدرمادر اون چهل تام بیکار نیستن راه بیوفتن اینور اونور بچه رو درگیر کنن 

زر مفت زده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

هر چی باشنپدر حق نداشته بره خفتشون کنه تهدید کنه

وای ی کتکشون بزنه هم بزار اخر جمله ت😐 مگ گفت خفت کرده 

وقتی قبلا چیزی گفتن درست نشده،مادره انقد پرروعه میگه بچه تو بردار از مدرسه ببر😐 حالا بچه ش با دو تا جمله ککش نمیگزه احتمال زیاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

میگه تهدید کرده.بقیه شاهدن

والله شما تو تاپیک قبلی گفتین خفت کرده بقیه بچه ها رو !!!

این اگه تهدید نیست پس چیه ؟؟؟

من اولش فکر کردم دبیرستانی بودن . بعد متوجه شدم رفته سراغ دختر بچه های کلاس دومی و اونها رو خفت کرده 😐😐

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بله تاپیک دیروزش رو‌بخونید رفته قشنگ بچه ها رو تهدید کرده و حساب کار رو دستشون داده اونا هم ترسیدن ا ...

بالاخره باید یجوری ادب بشن همین دختران که فردا هزار جور کثافت ازشون در میاد همه راه ها رو رفته وقتی جواب نگرفته

چرا..باهمه خوبه..این سه سلیطه ن.همون اولم گفتم ب معلمشون حواسش باشه..ولی ول نمیکنن

بگو اون سه تارو نادیده بگیر حرف زشت زدن بهت توهم بزن بهت گفتن زشت توهم بگو میمون بزار خودش مشکلاتشو حل کنه خیلی خوبه که به فکر دخترتی پشتشو میگیرید من اصلا به این کار ندارم که کار شوهرت اشتباه بوده اما اینکارهاتون باعث میشه دختر نتونه خودش حقشو بگیره    

مسیله اینه هرجوری رفتارکردین درست نشده.الان شکایت کنه حرفش میرسه؟

آنقدر شکایت دنگ و فنگ داره که مطمین باش نمیره برای شکایت 

اگر بره شکایت و حوصله و هزینه بده بله حرفش میرسه اما اونم خواسته بترسونه که دیکه نرین سمت بچه ها 

شوهر شما بره مدرسه با مدیر با آرامش صحبت کنه و این مسیله رو‌با آرامش حل کنه 

چون اگر والدین اون بچه ها هم بخوان ورود کننن 

همونطور که تو کلاس دختر شما تک افتاده شما نمیتونید با چندین اولدین بجنگین آرامش دختر خودتون به خطر میافته چون شما هم تک هستین 

چهل تا دانش اموز و والدینشون بر علیه شما هستن