2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرکانس ادم بره بالا ادم این شکلی میشه فرکانس هم با ترک کردن بدی ها و اخلاقیات بد و کار های بد و انجام عبادت و کار های خوب و مخصوصا نماز شب میگن عزیز میکنه ادم رو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

این جور افراد انرژی مثبت دارن و اجتماعی 

خودم اینجوریم 

کمتر کسی رو دیدم ازم خوشش نیاد 

هر جا میرم با برخورد اول همه باهام اوکی میشن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

از درون پر هستن احساس خوشبختی درونی دارن عاشق تنهایی و خودشونن 

و نیازی به هیچکس ندارن 

وقتی به نقطه ای برسی که با خودت حال کنی و نیازی به هیچکس نداشته باشی همه ادما جذبت میشن 

توی دنیا دنبال هرچی بدوی ازت دورتر و از چیزی فرار کنی بهت نزدیکتر میشه

من اینجوریم با اینکه خیلی آرومم و زیاد با کسی صمیمی نمیشم توی جمع که هستم معمولا زیاد ازم تعریف میکنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دخترخاله هام با وجود اینکه مشکلات خیلی زیادی تو زندگی داشتن و دارن....

بشدت خوش مشرب و خوش اخلاق و پرانرژی ان 

خودشونو نمیگیرن،منتظر نمیشن طرف بیاد سمت اونا برا احوالپرسی،خودشون پیش قدم میشن....

سر صحبت رو با همه باز میکنن....

اینجوریاست که تو دل فک و فامیل و دوست وآشنا جا باز کردن

هرچند یکم چاپلوسی و سیاستم چاشنی کارشون هس

برعکس من که یکم تخسم و درونگرا🙃