2777
2789
عنوان

کمک میخام ازتون

72 بازدید | 8 پست

بنظرتون کنار بیام ؟واقعا دوسش دارم اونم همینطور الان حدودا چند ماهی هست دستش خیلی خالیه خیلی زیاد ینی جوری که نمیتونه شارژ هم بخره برا خودش پارسال روز تولدم دستش خالی بود و کاری برام نکرد ولی یه هفته قبلش یه باکس هدیه برام گرفته بود بگذریم خیلی شرایطمون سخته الان حدودا اسال و خورده ای که پاش موندم پای همچی پای نداری ها ....والان داره خونمونو میسازه البته خودش دستش خالیه باباش کمک میکنه شغلش جوریه که باید یکسال کلاس بره تا بعدش یاد گرفت رسمی شه البته الان رسمیه ولی باید این یکسال بگذره که حقوق بگیره خودم شاغلم اما احساس پوچی میکنم دیگه خیلی صبر کردم خیلی درک کردم چیکار کنم صبرم بالا بره چیکار کنم اخه💔میخام بمیرم برای حالش میبینم شرمنده شده اما نمیدونم چیکار کنم چرا حق ماباید این باشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره درست میشه همچی

میدونم 💔کارم شده گریه وقتی میبینم غرورش داره میشکنه میخام بمیرم ولی نبینم حالشو کاش من نبودم تو زندگیش کاش هیچ وقت خدا مارو سر راه هم قرار نمیداد اون خیلی بخاطر من سرنوشتش عوض شد خیلی 💔

یچیزیو خواهرانه بهت میگم

اگه دوستش داری که داری و تا الان به پاش موندی

ادامه بده

ولی 

نه اینکه خودتو فدا کنی 

ببین یوقت به همه چی برسه و‌تورو یادش نره 

ببین ادمی هست که بازم براش صبر کنی 

اگه میبینی واقعا جرئت داره و از پسش بر میاد 

بمون 

ببین که تو موقعیت شرایط مختلف باهاته

تو سختیای تو مثل تو دووم میاره

یچیزیو خواهرانه بهت میگماگه دوستش داری که داری و تا الان به پاش موندیادامه بدهولی نه اینکه خودتو فدا ...

اره واقعااین حس رو توی عمرم به هیچ کس نداتشم قلبم خیلی میخادش اونم خیلی میخاد منو میدونم آدم با عرضه ایه سن کمی هم داره اما همیشه هر طوری بود تلاش میکرد بخاطر من حتی خانوادش میگن خیلی دوست داره چون داره تلاششو میکنه برات خودش میگه صبر کن فعلا درست میشه خونمون رو درست کنم بقیه چیزا حل میشه سریع هر موقع پول دستش میومد واقعا خرج میکرد برام و میدونم اگر من نمونم پاش نابود میشه اون از من داره انرژی میگیره چه شبایی بود که از شکستن غرورش پیش خانوادش گریه میکرد و ارومش میکردم بهش قول میدادم درست میشه همچی الانم خیلی بهتر شد شرایط اما نسبت به روز اول ..

اره واقعااین حس رو توی عمرم به هیچ کس نداتشم قلبم خیلی میخادش اونم خیلی میخاد منو میدونم آدم با عرضه ...

عزیزم انشالله درست میشه 

این روزا هم میگذره

الهی کنار هم سالیان سال خوشبختی و سلامتی رو بچشین

میدونم 💔کارم شده گریه وقتی میبینم غرورش داره میشکنه میخام بمیرم ولی نبینم حالشو کاش من نبودم تو زند ...

کمکش کن خودشو بلند کنه 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه