2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرم باشه ک فقط اسم اونو میاره انگار من نیستم

ولی تنها برم هرچی ک داشته باشه میاره

انگار دلش میخواد تنها برم پیشش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وقتی میرم میگه این تو اینم یخچال هر چی خواستی درست کن یه لقمه هم من کنارتون میخورم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مادر شوهرم زمانی که من و بچه تو اتاق بودیم. 

به شوهرم موز و پسته داد خورد. 

غذا هم قبلش گوشت را جدا می‌کنه .برای پسراش میریزه‌ . 😔😐

بدترین قسمت ماجرا اینه که مادر خودم پسر پرسته. و گوشت و ران مرغ و گل غذا را می‌زاره جلو برادرم . 😐

برادرم که ازدواج کرد. زنش هم اضافه شد . زنش فقط خورشت خالی و مرغ و گوشت  میخوره. برنج نمیخوره .😐😔

مادرم میگه دختر شوهر کنه میشه دختر مردم .

مادر شوهرم میگه خودم دختر ندارم . دوست دارم غذا میپزم فقط پسرام بخورند .

چیزی خاصی باید بده یا نده منظورت رو نفهمیدم.شام که میاره.ولی هرگز هرگز حتی میوه نمیاره.نمیدونم چرا مثلا ی بار ما اونجا بودیم تا شب بعد میخواستیم بیایم عموی شوهرم اومد دیگه ما هم موندیم بعد دیدم رفت میوه اورد یا یکبار دیگه هم من بودم میوه نیورد بعد دختر خواهرشوهرم با شوهرش اومد سریع رفت اورد نمیدونم پیش خودش چی فک میکنه فازش رو نفهمیدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹