2777
2789
عنوان

چجوری ب پسرم توضیح بدم فرق زن ومرد رو

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 41 پست
منم وقتی خواهرم ۴ ۵ سالش بود یادش دادم که زن و مرد جای خصوصیشون با هم فرق داره و کسی نباید مال اون ی ...

میدونی ازاین میترسم این کلمه رو یادبگیره ب یکی بگه

اخه وقتی میگن قنبل یا گیگیلی بدش میاد میگه زشته این حرف رونزنین

ولی جای خصوصی زن رو نمیدونه و واکنشی نشون نمیده تازه خودشم دوسه باری وقتی عصبانی بود بهم میگفت این کلمه رو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ازاین میترسم این کلمه رو یادبگیره ب یکی بگهاخه وقتی میگن قنبل یا گیگیلی بدش میاد میگه زشته ای ...

نمیخواد یادش بدی

اگه یاد گرفت بهش تذکر بده و بگو حرف زشتیه و...

اونجوری نیس که یهو بخواد بگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یعنی مال تو رو ندیده؟من تا سه سالگی همه جامو دیدهباباشم دیدهسه به بعدم که با باش حموم شدهنیازی به تو ...

دیده اما قبل دوسالگی دیگه باهم حموم نرفتیم

باباشو نه هیچوقت ندیده فقط چندباری ک افتاده روش یا موقع بازی دستش خورده روی لباسش میگفت گیگیلیت بزرگه🤣

ولی منو گفت چرا نداری پس کو گیگیلیت

میگم ندارم ولی قبول نکرد گفت پس چجوری جیش میکنی

بعدش یکم کنجکاو شد ک دست بزنه پیداش کنه  دعواش کردم گفتم حق نداری دست بزنی 🤦‍♀️ادم خجالت میکشه 

پسرداشتنم سخته🤧

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

میدونی ازاین میترسم این کلمه رو یادبگیره ب یکی بگهاخه وقتی میگن قنبل یا گیگیلی بدش میاد میگه زشته ای ...

نوزاد ندارین تو خانواده یه بار بزار پوشک عوض میکنه ببینه بگو خانم ها با آقایون فرق دارن خدا اینجوری آفریده 

منم دخترم خیلی کنجکاوی می‌کرد به حدی رسیده بود که پدرش میخواست لباس بپوشه میگفت چرا نمیزاره ببینیم من هرچی توضیح میدادم متوجه نمیشد یه بار پسر جاریم پوشک می‌کرد گذاشتم ببینه و کنجکاویش تموم شد گفتم خودمون این شکلی هستیم ولی پسرا اون جوری 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دیده اما قبل دوسالگی دیگه باهم حموم نرفتیمباباشو نه هیچوقت ندیده فقط چندباری ک افتاده روش یا موقع با ...

منکه می دونم داری چرت میگی بچه

ولی باشه

الکی مثلا گول خوردم

حالام برو قشنگ با شوهر گیگیلیت لخت شو

بعد بگو این گیگیلی

خودتم نشون بده بگو

اینم گوگولی

نیازی نیست یدونه فعلا 

بزار هر طور فکر می‌کنه فکر کنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
لازم نیست اونجا را توضیح بدی من گفتم دخترا پستان دارند پسرا ندارند

وای چقدر خندیدم 😂😂😂😂

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه ها خیلی بد شدن مطمعنم مدرسه میگن بهشواقعا لازم نیست بدونه؟ اخه ب یکی این حرف زشت رو بگه چی؟ میگم ...

ن نگو خواهر حالا لازم بود با آلت جنسی زن مرد بهش معرفی کنی یعنی یک بزرگترم بپرسه میگی مردا گیگیلی دارن زنا جوجولی😂 بگو زن ها روسری دارن مردا روسری ندارن صفات ظاهری بهش بگو گناه داره پسر عموی منم زود گفتن بلوغ زودرس گرفت طفلی هر دختریو نمی‌دید تو بازی میخواست یک کاری باهاش بکنه

دیده اما قبل دوسالگی دیگه باهم حموم نرفتیمباباشو نه هیچوقت ندیده فقط چندباری ک افتاده روش یا موقع با ...

وای چقدر وحشتناک من کلاس های تربیت فرزند میرفتم میگفتن حتی بچه رو تو وان نبرید که چون تو ای گرمه خوشش میاد دستش می‌ره سمت آلت تناسلیش بعد شما قشنگ در این حد براش باز کردی 

یعنی مال تو رو ندیده؟من تا سه سالگی همه جامو دیدهباباشم دیدهسه به بعدم که با باش حموم شدهنیازی به تو ...

یا خود خدا 

عزیزم چرا قبل بچه دار شدن حدااقل به دوره تربیت جنسی نمیرید 

شما باعث بلوغ زود رس نوزاد میشید

وای چقدر وحشتناک من کلاس های تربیت فرزند میرفتم میگفتن حتی بچه رو تو وان نبرید که چون تو ای گرمه خوش ...

دقیقا 

فک میکنن الان بامزه هست اما بچه دچار بلوغ زود رس میشه و باعث خود ارضایی و....