خسته شدم از دستش.باردارم یعنی نمیگه ببهد ۵ دقیقه دستم رو بگیره.موقع ناهار زنگ زده الان از دخترم میپرسه چی میخوری دختدم گفته ، اونم گفته واای بدمزه اس دخترم سر غذا داد زده سرش
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
این همه اینجا کاربرا رو میبینم مادراشون مثل فرشته های آسمونن مردن
اینو چرا خدا نمیکشه آخه
هر چی سگ بدجنس عمر نوح
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبول دارم همه مادرا خوب نیستن ولی وقتی رابطه تون در حدیه که با هم صحبت میکنین این نفرین خیلیییی وحشت ...
آرزوی قلبیمه نفرین نیست