2777
2789
عنوان

خرید خوراکی

35 بازدید | 3 پست

میخوام ببینم از چه برندهایی برای کودکتون خوراکی و تغذیه تهیه میکنید برای خونه و مدرسه؟ به نظرتون محصولات کدوم شرکت ها سالم تره و اگه محصول جدید میشناسید معرفی کنید

مدرسه خواهرم میان وعده گرم میده ۴ ساله داره بچه ها رو مجاب میکنه که به جای خوراکی های بسته بندی بیرون، تغذیه های سالم بخورن 

نهایتا ماهی یکی دوبار چیپس و پفک میخوره فقط .

مدرسه خواهرم میان وعده گرم میده ۴ ساله داره بچه ها رو مجاب میکنه که به جای خوراکی های بسته بندی بیرو ...

یعنی چیپس و پفک بهتر از مثلا محصولات ماجان یا شیرین عسل و.... هست

بیسکویت و ویفر از برند خاصی نمیخرید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چیپس و پفک بهتر از مثلا محصولات ماجان یا شیرین عسل و.... هستبیسکویت و ویفر از برند خاصی نمیخرید ...

نه نمیخوره اصلا 

۴ ساله مدرسه ای میره که هرروز بهشون میگن نخورید از این چیزا 

فقط یکی دو روز درماه برای فیلم دیدن چیپس و پفک میخره وگرنه از بیرون هیچی نمیخریم به عنوان خوراکی