2777
2789

گوشیشو چک می کنم زیر چشاش سیاه باشه یا گیج بزنه جدی باهاش برخورد می کنم 

۱۹ سالشه 

یکی دوبار سر این قضیه کتک خورده 

نگید نزن فلان رو روحیش تاثیر بد می ذاره 

اتفاقا این فیلم ببینه یا خ اضایی کنه خیلی براش بدتره مخصوصا تو این سن که مغز و ذهن داره رشد می کنه اگه بچه سمت مواد یا فیلمای بد بره مغز دیگه رشد نمی کنه نابود می شه

تاثیراتش هم تا آخر عمر هست 

هر صبح می برمش پیاده روی

پنج شنبه جمعه ها کوه هفته ای یکی دوبار هم بدنسازی می ره 

نمی گم خودم مریم مقدسم قبل از ازدواج دوم خیلی کارا کردم به پسرمم گفتم با دوست دختر و اینا مشکلی ندارم ولی چیزای مخرب نه

حالا همین چند وقت پیش خودش اومد از من تشکر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دخترم فکر نکن خوبه طرف ایدز داشته باشه از کجا میخواد بدونه وقتی تا ۱۵سال این بیماری بدون نشانه هست و پنهان  

اینو معلم زیست میگفت  حالا مثلا ایدز هم نباشه یک عالمه بیماری های دیگ هست که تو این روابط منتقل میشن یکی دوتا نیست 

...

خودارضايى در حد كم ضرر نداره چند سال ميخواد كوه بره يا بدو تا خودارضايى نكنه

فعلا به مدت درگیر روابط گذشته و نامادریشه یکم حالش بهتر بشه دوست دختر پیدا می کنه 

حالا مگه هرکی خود ارضایی کنه زیر چشماش گود میوفته و گیج میزنه مگه مواده اخه.

من یه مدت برای روانشناسی چندین مقاله معتبر راجب این موضوع خوندم کارتون خوبه که میفرستیدش ورزش ولی خ.ود ارضایی به دفعات کم مشکل نداره اینو دکتر متخصص مغر و اعصاب میگه اونم دختر شما که جوونه.

در ضمن از کجا میدونبد شاید دخترتون سالهاست این کار رو میکنه کتک زدن خیلی کار اشتباهیه بیشتر گارد میگیره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘