2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد طلاق بد خیانت کنه این چه نظریه آخه خیانت از هر فردی توی هر شرایط بر میاد اصلا ربطی به رابطه خوب یا بد نداره یک فرد میتونه هرزه باشه خیانت کنه مرد زن نداره جدا شدین طلاق گرفتن یک جیز دو طرف هست بستگی به دو طرف داره 

مرد زن گرفته آسایش داشته باشه پس زن چی آسایش آرامش دو طرف هست 

اخلاق گند روز اول اخلاق بد همو دیدن بعد ازدواج کردن شاید از نظر ما اخلاقش بد باشه ولی از نظر همسرش اخلاق بد دلیل خیانت میشه معلم کنه نه پس تعهد چی 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

و اینم بگم که از مسخره ترین حرف های این سایت : خواهر شوهر آدم حساب نمیشه، جاری بدجنس و حسوده، مادر شوهر عجوزه س و......🥴

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

دیدم همون اونا شوهرشون‌باهاشون بهتره به خدا 🥴مرد خفت پسند کم نداریم (مردی که خوشش میاد از زنی که بی احترامیش می کنه و آزارش میده و حقیرش می کنه و حتی تلکه‌میکنه و ازش پول میگیره الکی و‌حتی بهش خیانت می کنه )بعد زن با گذشت و با حیا و‌مهربون و با اصالت رو‌بی عرضه می دونه 😵‍💫😐

حرفات زن ستیزانه هست کمی ، همون‌طور که یکی دیگه هم گفت و خوشت نیومد ، زن همه چی تموم باشه ، مایه آرامش همسر باشه ، تو محبت و انجام وظیفه کم کاری نکنه ، اما با تمام اخلاقایه بد همسر هم بسازه ، اینجا ست که زن ستیزی خودشو نشون میده ، نخیر وظایف خانم سر جاش اما نه تا جاییکه شوهر اخلاق بد داشته باشه و صداش در نیاد ، حالا شما دوست داری که اگر مردی اخلاق بد داشته باشه اونو ندید بگیری اما راهنمایی این مدلی هم نکن ، چون بعد چند سال یکی از اون دو نفر خیلی خوشبحالش میشه چون فقط داره سرویس میگیره اما اون یکی داره فرسوده میشه

راستش:

زیاد درخواستش و قبول کنی زده میشه برعکس کنی خیانت می‌کنه 

زیاد آزاد بزاری هوایی میشه سخت بگیری دروغ میگه پنهانکاری می‌کنه 

زیاد جهاد کنه در نظر نمی‌گیرتت جهاد نکنی هم غر میزنه پر توقعی 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

پس باید تعادل برقرار کرد خانما

نیاز به زن و زیاد نشون بدین بعد نیاز خودتون و بگین ن جهاد کنید نه سخت گیری چرا از خودتون بگذرید ؟؟؟

به هیچ وجه

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

رابیه جنسی آسون منظورتون چیه؟

سربسته بگم،یعنی این مدلی نیستم که اگه رابطه بخواد به زبون بگه یا دل به کار نده...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حرفات زن ستیزانه هست کمی ، همون‌طور که یکی دیگه هم گفت و خوشت نیومد ، زن همه چی تموم باشه ، مایه آرا ...

تااینجا که من دیدم اکثر کیسایی که منتقدشونم یا خیانت دیدن یا درگیرن یک مورد کیس باحال خوب بااخلاق سگی ندیدم😁🫶🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چقدر حرف می‌زنی بیا پایین خداییپیش مرد گند اخلاق دست به زن دار و خیانتکار و بچه. ننه و معتاد کدوم زن ...

تو برو اول ببین چی بود منظورم بعد بیا اینجا نقد کن خان جون😁🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3