2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگه تلاش کنی هست .منم هدفم زیاد کار نیست

چهار سال روانشناسی خوندم، دو سال ارشد، شش سال حین تحصیل سال رو دنبال کار گشتم عزیزم. 

کلینیک های نیشابور و مشهد سر زدم. اصولا اول منشی میگیرن ولی خب تا وقتی سابقه کار نداشته باشی، کار نمیدن بهت. سابقه کار هم باید سابقه کار داشته باشی. 

حالا شما میگی دمبال نبستی اون بحثش جداست ❤️

چهار سال روانشناسی خوندم، دو سال ارشد، شش سال حین تحصیل سال رو دنبال کار گشتم عزیزم. کلینیک های نیشا ...

ممنون از توضیحات عزیزم.حالا درکل روانشناسی بدردت خورد  تو زندگی ؟؟ 

تا حدی. ولی اونقدر که بخوام 7 سال بزارم پاش. یا حتی دو سال ! خودم میتونستم تحقیق کنم.

چی بگم آخه  مشاوره گفته درستو شروع کن.نمیدونم چه رشته ای برم.حس میکنم روانشناسی دوست دارم 

من مشاوره خوندم و از سال ۹۹ هم کار میکنم ،روانشناسی و مشاوره رشته ی زود بازدهی نیست اما خدا رو شکر الان راضیم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من مشاوره خوندم و از سال ۹۹ هم کار میکنم ،روانشناسی و مشاوره رشته ی زود بازدهی نیست اما خدا رو شکر ا ...

سخت بود رشتش؟؟ من هدفم فقط شغل نیست.این که یچی بخونم هم استفاده کنم هم اگه شد شاغل بشم.شما روانشناسی بالینی خوندی 

بسیار راحت تر از رشته های دیگه هست مخصوصا تو پیام نور

از چه نظر راحت تره ؟درسهای روانشناسی خیلی سختن و البته شیرین

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
سخت بود رشتش؟؟ من هدفم فقط شغل نیست.این که یچی بخونم هم استفاده کنم هم اگه شد شاغل بشم.شما روانشناسی ...

خیر عزیزم من بالینی نخوندم مشاوره خوندم برای دکتری میخوام عمومی بخونم ،بله رشته‌ی  راحتی نیست ،کلی اختلال با وجه افتراقیشون رو باید بلد باشی و مهم تر اینکه تا ارشد نگیری و ۳۰۰ ساعت کارگاه نگذرونی و سوپروایزری نری و ازمون پروانه ی نظام روانشناسان رو قبول نشی نمیتونی کار کنی