2777
2789

شماها این طوری نیستین؟ 

من چرا این جوری ام 

نظر بد ندارم به کسی ولی انگار رو نگاهم و برخوردم حساس شدم 

فکر می کنم اگه زیاد تو چشاشون نگاه کنم بد میشه سرمو بندازم پایین میگن امله و ... 

مثلا فروشنده ها روز می پرسن می خوام رمزو بگم نمی دونم کار درست اینه که تو چشاشون نگاه کنم رمزو بگم یا جای دیگه رو نگاه کنم 

شما چیکار می کنین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اینجوری نیستم نمیدونم مشکلت دقیق چیه وسواس فکری داری یا اعتماد به نفست کمه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دقت نمیکنم چه حوصله ای داری تو که فک کردی مرکز دنیایی و همه چشمشون به توعه که ببینن کجا رو نگاه میکنی بیخیال بابا ملت انقد گرفتاری دارن 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خجالتی هستی و کمبود اعتماد به نفس

آره و کلا روی رفتارم حساسم 

اما با خانوما راحت ترم 

قبلا با آقایون این طوری نبود از سی سالگیبه بعد اینطور شدم 

اذیت میشم از رفتار خودم 

چون حس می کنم دست و پامو که گم می کنم معلوم میشه 

هول میشم و طرف ممکنه بدتر فکر کنه ازش خوشم اومده یا چی که هول میشم 

هول؟ والا تو که سرتم میندازی پایین کجات هوله

هول نه منظورم هل شدن بودن این که دست و پامو گم می کنم

مخصوصا در مقابل مردهای فامیل گاهی شده حتی تپق زدم 🤦‍♀️ 

ممکنه فکر کنن چه خبره