چند ماه قبل یه قرض و مشکل مالی پیدا کردیم شدید با اینکه جفتمون کار میکردیم و درامدمون خوب بود خیلی اوضاع مالیمون بد شد خیلی تا این تموم شد یه خانومه امد گفت که خانواده همسر رو میشناسه( همسرم بچه پرورشگاهه)ما هم پیشو گرفتیم و به اتفاقایی افتاد که نباید و خیلی همسرم ضربه بدی خورد تا ابن تموم شد خواهرم طلاهای مادرمو برداشت برد آیفون خزید و یه ماجرا جدید شروع شد تازه بعد کلی ماجرا داشتیم به آرامش میرسیدم که همین چند روز طلاهای بچمو تا پارک دزدین و همسر اول شوهرم یعنی مادر واقعیش بعد ۴ سال که خیانت کرد و بچه رو تو ۴ ماهگی ول کرد رف با پسر داییش خارج برگشت و میگه بچمو میخوام به خدا دارم دیوونه میشم به نظرتون ممکنه جادو باشه تورو خدا اگه ذکری چیزی بلدیدن بگین همه اینا از اول تابستون شروع شد
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی روتین زندگی عادیه . دیگ وقتی باکسی ازدواج میکنی ک خانواده نداشته اینارو هم باید بچشمت ببینی . بدتر از اینا هم توی خانواده هایی ک باهم زندگی میکنن هست