2777
2789
عنوان

کلاس عملی رانندگی

80 بازدید | 13 پست

جلسه دوم کلاس عملی رفتم امروز قبلا اصلا رانندگی نکردم هیچ تجربه ای ندارم. احساس میکنم ذهنم فراره  یادم میره هرچی ک مربی میگه. تو عمل یادم میره چکار کنم ایا طبیعیه راه میفتم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تمرین میخواد رانندگی یکم طول می‌کشه پاها و دست با هم هماهنگ بشن بعد اینقدر هماهنگ میشن که خودت متوجه نمیشی کی دنده عوض شده می کالج و نیش ترمز گرفتی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ممنون از دلگرمیت

من خودم آدم ب شدت ترسویی هستم پاهام روی کلاج می‌لرزید از ترس اما با تمرین راه افتادم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من خودم آدم ب شدت ترسویی هستم پاهام روی کلاج می‌لرزید از ترس اما با تمرین راه افتادم

این کلاج رو یادم میره کلا یادم میره رهاش کنم یا سریع رهاش میکنم یا دیر میگیرم. مربی از روز اول منو تو شهر میبره تو شلوغی

این کلاج رو یادم میره کلا یادم میره رهاش کنم یا سریع رهاش میکنم یا دیر میگیرم. مربی از روز اول منو ت ...

یاد میگیری  منم اوایل از ترس ولش نمی‌کردم اتفاقا مربی داره بهترین لطف رو در حقت می‌کنه مربیم منو همه اش جاهای خیلی خلوت می‌برد قبول هم شدم اما تو شلوغی میترسیدم تا چندتا جلسه خصوصی برداشتم تو شلوغی تا راه افتادم