2777
2789

یمدت کوتاهه تو رستوران کار میکنم 

سختهههههه دیگه نمیکشم 

راه حلش اینه برم شوهر کنم خلاص

جدی جدی نمیکشم😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتا میگم برم زن پسرخالم بشم راحت شم😂

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
چشه 🙁 همه ک مثل هم نیستید

همه که نه،ولی خوب همو بشناسین خوب با هم قول و قرار بزارین که بعد ازدواج عملی کنه

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

فکر کردی گلم ،خانه داری از کار تو رستوران سخت تره .هم آشپزی هم نظافت چی هم ظرف شور هم کلی تمیز کاری دیگه ،بچه هم که بیاد واویلا میشه .الان من معلم خصوصی بچه هام هستم .دیگهدزمانی برای فکر کردن به مریضی و بدبختی ها تم نداری فقط باید قوی باشی تا بقای خودت حفظ کنی .به خاطر دل بچه هات و آینده اونا .امیدوارم  خوب بهت فهمونده باشم شرایط بعد ازدواج رو‌

فکر کردی گلم ،خانه داری از کار تو رستوران سخت تره .هم آشپزی هم نظافت چی هم ظرف شور هم کلی تمیز کاری ...

اخه اینجایی ک هستم حقوقم کمه و متاسفانه خانوم حقوق کم میدن

الانشم خیلی مشکلات بدنی برام پیش اومده

با این وجود باید تو فکر شغل دوم باشم چون تهش چیزی برام داره نمیمونه

دیگ از پا در میام ب معنای واقعی 

بنظرم زن برای کار نیس خدایی 

اینم درک میکنم کار کردن و استقلال مالی هزار بار می ارزه ب ازدواج چون خودم نامزد داشتم چن سال پیش و خیلی اذیت شدم

اما این وسط خستگیام و بدن درد و مشکلاتی ک برام پیش میاد چی

تو تناقض موندم بخدا

اخه اینجایی ک هستم حقوقم کمه و متاسفانه خانوم حقوق کم میدنالانشم خیلی مشکلات بدنی برام پیش اومدهبا ا ...

کارت عوض کن کار راحت تر هست فروشندگی یا منشی دکتر و....من هم خانه دار ،دستم اگزما گرفته ،پس که پختم و شستم و زاییدم و‌بزرگ کردم تو سی سالگی بدن یه هشتاد ساله دارم به خدا علاوه بر اون اعصاب هم ندارم .حالا تو مجردی کار میدکردم یه مدت کارم هم سخت بود یه جورایی نزدیک به نجاری که کار مردونه هم هست بدنم خسته بود ولی ذهنم آروم