2777
2789
خوبه قشنگه البته اگه خونتون کوچیکه شاید یه طرح ساده تر بهتر باشه ولی اگه خودت دوست داری اینم قشنگه

کوچیک ینی چند متری؟

خودم کاری ب متراژ خونه ندارم کلا ساده پسندم بین قتلی ها این از همش کم گل تر و ساده تر بود همین قالی کاش اون طذح وسطش نبود همچین چیزی سراغ داری؟طرح نداشتهذباشه؟

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

کوچیک ینی چند متری؟خودم کاری ب متراژ خونه ندارم کلا ساده پسندم بین قتلی ها این از همش کم گل تر و ساد ...

منظور از کوچیک یعنی سالنش کوچیک باشه دیگه مثلا شاید سالن  زیر  بیست متر رو کوچیک حساب کرد  بعد اینکه عکس فرش طرح ساده  هم داشته باشه  من برات بفرستم شاید نتونی  تو شهرتون پیداش کنی اینکه میگی گل وسطش نباشه فک کنم میشه مدل  طرح افشان  یه سرچ بزن  شاید مدل مدنظرت رو بتونی پیدا کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور از کوچیک یعنی سالنش کوچیک باشه دیگه مثلا شاید سالن زیر بیست متر رو کوچیک حساب کرد بعد اینکه ...

ارره افشان خیلی بهترهه😍😍ولی یهذجیزی 

الان همه جیزم سته اما ب دلم نیست😂😂😂درمل اولش میخواستم فقط یه 6متری بگسرم بندازم بقیه قالیام.ک سالن خالی نباشه الان موندم چیکار کنم ای خداا😂😂میدونی لا مسب چیطام نوعه بخوام تعویض کنم مفت بر مسدارن موندم.جیکار کنم یا همون برم ی 6متری بخرم بندازم سالن تا اینه کهنه بشن😑

ارره افشان خیلی بهترهه😍😍ولی یهذجیزی الان همه جیزم سته اما ب دلم نیست😂😂😂درمل اولش میخواستم فقط ی ...

یکم نامفهوم نوشتی ولی وقتی همه چیزت نوعه و ست چرا میخوای الکی اینهمه هزینه کنی اگه منظورت اینه فرشاتو میخوای جمع کنی فقط یه شیش متری بخری خوب از یه جهت خوبه خونه خلوت میشه ولی از یه جهت بده مهمون بیاد نمیدونه کجا بشینه  اکرم منطورت اینه میخوای یه شیش متری متفاوت  بخری که سالنت پر بشه خوب اینجوری زیاد جالب نمیشه نهایت از همون مدل قبلی بخر که نخوره تو ذوقت یا اگه میتونی همه ی فرشای سالنت رو یه مدل بردار ولی بنظر من هزینه ی اضافیه همینکه طرحش یمدل باشه  حتی اگه خودت خوشت نمیاد باز بهتر از اینه که دوسه مدل فرش تو سالنت باشه اینجوری قشنگتره

یکم نامفهوم نوشتی ولی وقتی همه چیزت نوعه و ست چرا میخوای الکی اینهمه هزینه کنی اگه منظورت اینه فرشات ...

یا فعلا چیزی نخر همون قبلیارو استفاده کن یکم که کهنه شد برو چنتا  مدل دلخواهت بردار 

یکم نامفهوم نوشتی ولی وقتی همه چیزت نوعه و ست چرا میخوای الکی اینهمه هزینه کنی اگه منظورت اینه فرشات ...

اره همین مورد اخری بود حذفم اخه ابجی قشنگم من الان 2تا 6متری انداختم سالم خالیه میخوام از اتکا بردارم اونم طرح قالی خودم نداره گفتم عکس بدم میارید گفت ن دیگه موندم بخوام از خودش یردارم متفاوت میشه بنظرت چیکار کنم؟اینم بگم مهمون زیاد ندارم

اره همین مورد اخری بود حذفم اخه ابجی قشنگم من الان 2تا 6متری انداختم سالم خالیه میخوام از اتکا بردار ...

مهمون که زیاد ندارید پس چه لزومی داره بخوای پرش کنی مخصوصا که میخوای از یه فروشگاه بخصوص خرید کنی وهرمدلی نداره  نهایت اگه خیلی دوست داری بخری مثلا   سه تا ۶ متری بخر  اون قبلیارو یا نگه دار یا بده بره ولی بازم  میگم تو این گرونی الکی هزینه تراشی میشه  یا همون به ۶ متری بخری بندازی شاید زیاد هم بد  نشد  

مهمون که زیاد ندارید پس چه لزومی داره بخوای پرش کنی مخصوصا که میخوای از یه فروشگاه بخصوص خرید کنی وه ...

والا ب همون مورد اخر فک میکنک یکی بندازم پیشش خالی نباشه وگرنه بخوام قالی عوض کنم چیزی ک سلیقم باشه ب رنگ مبلا نمیاد باید پارچه مبلم عوض کنم فعلا هزینه تراشی میشه چون کسیم خونم نمیاد زیاد فعلا دست نگه دارم میگم نمیدونی تعویض پارچه مبل چقدره و میان تو خونه؟

والا ب همون مورد اخر فک میکنک یکی بندازم پیشش خالی نباشه وگرنه بخوام قالی عوض کنم چیزی ک سلیقم باشه ...

همون تصمیم رو بگیر یه دونه شیش متری بخری آره  اونم خوبه  تعویض پارچه مبل هم فک کنم گرون در میاد اگه نو هستن بی خیالش شود ارزشش رو ندارن اینهمه هزینه و باید بیان ببرن حالا خودشون بیان یا کارگر ماشین بگیری رو نمی‌دونم ولی خوب احتمالا اونم به هزینه و دردسرای دیگه داره تازه  آیا خوب بشه بد بشه