2777
2789
خب این چیزی که شما میگه اگر رخ بده اسمش کلاه برداری هست. بعضیا هستن کلاه بردار نیستن، ولی خسیسن

شوهر من اصلا کلاهبر دار نیست اهل حلال و حرام 

بسیار تلاشگر و زحمتکش اما خسیس بود بشدت 

الان منعطف تر شده بهتر شده شرایط و گرونی رو درک کرده 

ولی اوایل زندگب من خیلی خیلی  اذیت شدم 

کامل یه آدم دست و دلباز و لارج نمیشه 

اما بهتر میشه 

اولویت اول براش واجبات نیاز ها قسط ها وام ها 

مایحتاج اولیه بعد چیزای دیگه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم مثلا توی شهر ما ادمایی هستن که خیلی پولدارن ولی تو عمرشون پارک نرفتن یه سفر نرفتن همسایه ما ه ...

آره بعضی ها ملا به این زندگی عادت دارن. ماهم تقریبا خانوادم اینجورین جایی نمیریم.. انگار دست و پایی نداریم منم اسیر شدم از دستشون 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خوب تونستید تغییر بدید حداقل

مثلا من پارسال قانع کردم باید کل اساس خونه از جمله مبل فرش پرده عوض بشه 

اولش مقاومت کرد بعد قبول کرد 

اما اطرافیانش هستن فرشای 20 سال پیش و هنوز دارن مصرف میکنن

شوهر من اصلا کلاهبر دار نیست اهل حلال و حرام بسیار تلاشگر و زحمتکش اما خسیس بود بشدت الان منعطف تر ش ...

آره منم دقیقا با چنین موردی رو به رو شدم. اهل حلال حرومه ولی پس انداز میکنه همش. بعد میگه آدم نباید چیزی بخره که به چشم مردم بیاد. باید طلا بخره که کسی نفهمه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره بعضی ها ملا به این زندگی عادت دارن. ماهم تقریبا خانوادم اینجورین جایی نمیریم.. انگار دست و پایی ...

باور کنید تعجب کردیم وقتی اومدن همسایه ما شدن

گدا هستن انگار

یه لباس درست و حسابی نمیپوشن 

باور کنید تعجب کردیم وقتی اومدن همسایه ما شدنگدا هستن انگاریه لباس درست و حسابی نمیپوشن

ما حالا نه این شدت😅😂 ولی خب ظاهر زندگیمون معمولیه ،جایی هم نمیریم همش خونه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

مثلا من پارسال قانع کردم باید کل اساس خونه از جمله مبل فرش پرده عوض بشه اولش مقاومت کرد بعد قبول کرد ...

این اقا هم چند بار این جمله رو به من گفته. گفته خوشم نمیاد بعضی خانم ها چند سال یه یه بار مبل عوض میکنن. بعد من گفتم اگه خراب شد چی؟ گفت جوری میخرم خراب نشه. گفتم جهزیه منه ها! بعد برگشت گفت مهم نیست من اصلا برام:/

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اشتباه میکنید بخداپول میاد و میره ولی عمر و جوونی نههیچی مثل یه سفر خوب و خاطراتش نمیشهدیگه انتخاب ب ...

خب من رئیس خانواده نیستم که، دختر خانواده ام و فعلا که اینجا تشریف دارم و مجبورم :) 

طرفدار حق و عقلانیت💙