خانوما سه روزه خیلی ذهنم درگیره من یه جاری دارم که از روز اول ما خیلی با هم صمیمی شدیم و ما یه مدت نامزد بودیم و دقیقا بعد از جشن عقدمون سر یه مسائلی این خانوم دو سه بار یه حرفی زد که من واقعا خیلی ناراحت شدم منظور حرفش هم این بود که پدر من برای ازدواجم فلان کار رو کرد پدر تو نکرد به همین رکی نگفت ولی منظورش همین بود حالا نمیدونم بی منظور گفته من زیادی رنجیدم یا واقعا منظوری داشته نمیدونم ولی من از اون موقع به شدت ناراحت شدم و باهاش قطع ارتباط کردم تا اینکه پریروز بعد مدت ها برای اولین بار بعد اون ماجرا ها خونه مادرشوهرم همدیگه رو دیدیم من باهاش احوالپرسی اینا کردم یکم حرف زدم ولی دیگه اصلا کنارش ننشستم و باهاش اصلا گرم نگرفتم اونم متوجه شد و ناراحت شده بود حالا که دو روز گذشته احساس بدی دارم از طرفی عذاب وجدان دارم با خودم میگم زشته و بیخیال گذشت کن از طرفی هم میگم اون اگه آدم خوبی بود دو سه بار همچین حرفی نمیزد واقعا ذهنم خیلی درگیره موندم کارم درسته یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
اینکه حرف ایشون با منظور بود یا نه رو نظری ندارم، ولی در کل روابط با جاری باید محترمانه و با حفظ حریم و حد و حدود باشه و نیاز نیست زیاد باهاش صمیمی بشی
صمیمیت باعث میشه یه سری حرفها راحت زده بشه و بعد مشکل به وجود میاد
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خانواده شوهر و جاری و حتی دوستات هیچکدوم موندگارنیستن و تهش ضربشونو میزنن و هیچوقت محرم زندگیت و رازات نیستن اینو همیشه بدون فاصلتو باهاشون رعایت کن زیادی صمیمی نشو و همیشه ی مرز بینتون باشه
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه