2777
2789

با همسرم بحثم شده، تاپیک های قبلم رو بخونید اونجا نوشتم جلو فروشنده سرم داد زد،  الان خونه مامانم هستم، بابام هم اطلاع نداره، کلید خونم رو ندارم، شوهرم رو هم بلاک کردم،

الان واقعا موندم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین اشتباهت ترک منزله عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بمون تا بیاد دنبالت ازت معذرت خواهی کنه الان خودت پاشی بری دیگه عادت میکنه هیچوقت قهراتو جدی نمیگیره

از بلاک هم درش بیار زنگ زد جواب بده ، سعی کن پیام ندی🙂

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
ترک نکردم،

گفتید خونه مادرتون هستید

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بمون تا بیاد دنبالت ازت معذرت خواهی کنه الان خودت پاشی بری دیگه عادت میکنه هیچوقت قهراتو جدی نمیگیره ...

اولین باره ک قهر کردم ،تواین همه سال زندگی همیشه اون میگفت برو خونه بابات و منو میذاشت اینجا، و بعد ک میومد دنبالم منم برمیگشتم، 

الان دیگه خسته شدم، و اولین باره بلاکش کردم، و یکجوری منم ک قهر کردم، 

خونه هم من ترک نکردم. چون نزدیک مغازه بود و بچم اونجا بود اومدم اینجا،