2777
2789

خواهر شوهر من یه دختر بسیار بی دست و پا، چلمن، تنبل و خنگ هست. شوهرش بسیار آدم حسابی و یه سر و گردن ازش سره. بعد مادر شوهرم همیشه داره از دامادش ناله می‌کنه و از دخترش تعریف می‌کنه. مثلا ناله می‌کنه که چرا دامادم حواسش نیست که دخترمو ببره دکتر و آزمایش. یعنی اصلا اینو نمیگه که دخترم چون بی دست و پا هست خودش نمیتونه کارهای شخصیص را انجام  بده و شوهرش مجبوره انجام بده و وظیفه دامادش می‌دونه رسیدگی به کارهای شخصی دخترش را. یا مثلاً من خودم واسع مراسم عروسیمون همه برنامه ریزی ها را انجام دادم و همه چیز عالی برگزار شد. ولی خواهر شوهرم چون چلمنه هیچ برنامه ریزی ای نکرده بود و همه چیشون افتضاح بود ولی مادر شوهرم همیشه از دامادش بدگویی می‌کنه و میگه این نتونست عروسی خوب بگیره ولی نمیگه دختر خودم بی عرضه بود و نتونست انتخاب های خوب می‌کنه. همیشه مادرشوهرم در حال حرص خوردن و بدگویی از دامادشه. و چقدرررر از دخترش تعریف می‌کنه که دخترم آنقدر خواستگار داشت که نگو، توی محله بهش میگفتن دختر خشگله، دامادم اگه به این جا رسیده به خاطر دخترم بوده و .... 

واقعا روی اعصابمه. دلم میخواد بهش بگم همه این چیزایی که میگی به خاطر چلمن بودن دختر خودته و مشکل از دختر خودته نه دامادت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وظیفه شوهرشه دکتر ببره پس کی ببره؟

مادر شوهرت پسر خوبی تربیت کرده که حواسش به نیازهای همسرش هست

اگه شوهرت پولی بهت نمی‌داد خرج مراسم کنی یا پول دکتر بهت نمی‌داد بازم می‌تونستی انجام بدی؟