2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38728 بازدید | 1115 پست
دوم این که بله قطعا زیبایی و پوشش و ظاهر خانم و البته هرکسی مهمهاصلا اولین چیزی که هر کسی تو برخورد ...

تااینجا عالی توضیح دادین 

یادمه دوران دانشجویی سوار اتوبوس ک میشدم میخاستم بشینم رو صندلی میرفتم کنار دخترای خوشگل  و خوشتیپ هدفی هم نداشتم فقط از همنشینی و قرار گرفتن کنارشون لذت میبردم و کیف میکردم از اینکه به خوشون رسیدن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

روزیتون حلاله امیدوارم به موازات کاری میکنید ده برابرش برگرده ب زندگیتون

ممنون شما لطف دارید    انشالله  همه روزی حلال سر سفرشون ببرن  انشالله روزی   سفره  زندگیتون  اول  سلامتی  باشه   دوم   رزق و روزی  حلال    و    دل خوش  انشالله  سلامت باشید   منم واقعا سعی میکنن در حد توانم درس کار کنم  تزدیک ده سال سابقه کار دارم    و واقعا   سعی کردم  درس کار کنم        البته  سعیم بر این  بوده  حالا     تمیدونم موفق بودم یا نه  الحمدولله  دستم تو جیب خودمه و خدارو شاکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوم زبان بدن و رفتار هست

نوع برخورد، صحبت کردن و حتی زبان بدن خیلی موثره توی ارتباط

مردهای خیلی آراسته و مغروری هستن که انگار از دماغ فیل افتادن و دارن با نوکرشون صحبت می کنن(من دارم دیدگاه خودمو بعنوان زن میگم) خب من طبیعتا کار اینا رو هم دوست ندارم راه بندازم طبیعتا این در مورد مردها که تشنه قدرتند بیشتر صدق می کنه، پس خیلی مهمه که ارباب رجوع زن ملایمت و ملاطفت داشته باشه

من این مورد سوم رو در شما دیدم این دو روزه بدون عصبانیت بدون توهین داری جواب کامنت های حتی به شدت توهین آمیز رو میدی این یعنی شما هنر برقراری ارتباط رو داری

اینجا که ما دیگه قیافه و استایل شما رو نمی بینیم

ادامه دارد...

ممنون شما لطف دارید انشالله همه روزی حلال سر سفرشون ببرن انشالله روزی سفره زندگیتون اول سل ...

ممنونم از شمکا و مهربونی شما همچنین عزیزم 

قطعا همینه

تنتون سلامت دوست عزیزم

سوم زبان بدن و رفتار هستنوع برخورد، صحبت کردن و حتی زبان بدن خیلی موثره توی ارتباطمردهای خیلی آراسته ...

نوع نگارشتون و تفسیرتون خیلی خوبه واقعا از انسان های باسواد و منطقی بشدت خوشم میاد امیدوارم همه به نقطه درک شما از حقایق برسن 

خیلی ممنونم از لطفی ک به بنده دارین عزیزم 

و چهارم (نکات باقیمانده):

بله البته مردهایی ام هستن که هول و خرابن و منظور دارن اینم جزئی از واقعیت جامعه ست.خودتونم ابتدای بحث منظورتون همین بود که بخش زیادی این مدلی هستن که خب جای تاسف داره

اونهایی هم که جبهه گرفتن چند دسته اند: خشک مذهب ها که خودشون رو از همه مقدس تر و پاکتر می بینن متاسفانه و بدتر دافعه ایجاد می کنن، اونا که هیچ کدوم از موارد بالا رو ندارن متاسفانه و خب گارد می گیرن نسبت به کسی که این امتیازات رو داره و داره ازشون استفاده می کنه و همسران مردهای هول که نگران برخورد همسراشون با ارباب رجوع هستن 

در کل من از تاپیک تون مطالب خوبی یاد گرفتم از همه نظرات موافق و مخالف

بالاخره زندگی یه دانشگاه بزرگه

عزیزین ممنونم از نهایت ادب و محبتتون

سلامت  و تندرست باشید  بنده هم  خوشخال شدم از همکلامی و درد دل کردن با شما   ممنون از حسن رفتار و ادب و کلامتون    مطمعنم  پشت این  ادب متانت  و کمال تربیت درست  و ریشه  فرهنگی عمیق  وجود داره      خرسند  میشم وقتی  میبنم   هم جنس خودم  با این درکو فهم و دانایی   وجود  داره  که  بتونم   راحت و در کمال ارامش دردودل  کنم۰ ممون از همراهیت۰     مهرانه

و چهارم (نکات باقیمانده):بله البته مردهایی ام هستن که هول و خرابن و منظور دارن اینم جزئی از واقعیت ج ...

بله دقیقا و اینکه مامسئول خرابی یه عده مردهایی ک در این جامعه باهاشون سروکار داریم و کارمون توسط اون شخص در حال انجامه نیستیم 

به کلیت مطلب میگم  ما در این جامعه داریم زندگی میکنیم و جامعه متشکل از افراد با اهداف و نوع نگرش و سبک زندگی متفاوته نمیتونیم یک نوع بیان یا شیوه رو برای همشون ب کار ببریم باید نسبت به افراد منعطف باشیم با افراد درد کشیده و منحرف محتاطانه و با افراد با دیدگاه باز و مهربان ملایم تر و حتی گاها با خشم رفتار کنیم 

بسته به موقعیت داره جایی رفتم و دیدم به منظور زیبایی یا استایل قشنگم و حتی خوش بویی عطرم داره بهم توجه ویژه میشه و کارم انجام میشه گارد نگیرم این نه اسیبی ب من میزنه نه اشخاص رو از دایره اخلاقی دور میکنه 

باید ذهن بازی برای درک این مطالب داشت امیدوارم همه از سواد و منطق شما برخوردار شن 

سلامت و تندرست باشید بنده هم خوشخال شدم از همکلامی و درد دل کردن با شما ممنون از حسن رفتار و اد ...

بنده هم از هم کلامی واشنایی با شما بسیار خوشحال شدم

هر جایی هستین از جایگاه و از ماهیت وجودی زندگیتون لذت ببرین

اها یعنی یکی کارتو زود راه انداخت بدون کلام زشت و حرکت زشتی ینی سواستفاده کرده بیخیال بعضی خانما خیل ...

خداروشکر کج نرفتم از قضاوت امثال شماهم ابایی ندارم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

چرا متوجه نیستید می خوان جذبشون کنن که تو این جور مراسما بیشتر شرکت کنن کم کم حجابشونم بهتر میشه خیل ...

شما متوجه نیستی

هول بازی مردها رو توجیه میکنی به اسم جذب حجاب! 

ریپ نزن اصلا حرفت قابل قبول و درست نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ممنونم از شمکا و مهربونی شما همچنین عزیزم قطعا همینهتنتون سلامت دوست عزیزم

ممنون از اینکه منو دوست خطاب کردید    الهی  عاقبتتون بخیر باشه    مهربونیرو    تمام  قد  از آیینه وجودتون  یاد گرفتم۰ سرافراز سربلند  و سبز   زندگی کنی ۰ محتاج دعای خیرتون  هستم   میگند دعای  کسی  که  کسیو  نشناسه   زود مستجاب  میشه   محتاج دعای خیرتون هستم❤❤