2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 33781 بازدید | 975 پست

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکافه و شیرینی خودش کارمو راه مینداخت ن کارمنداش

تازه از اینکه خیلیم تخفیف میگیرم همه جا بماند

به لطف هولا با خودشون نمیگن خب ما اینا ی بار میبینیم چرا باید خودمونو پاره کنیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همزمان با ارشد خوندم ولی سال اول ارشد قبول نشدم سال دوم همزمان باهاش ازمون وکالت دادمشاید باورتون ...

یعنی اینقدر سخته؟

حجم زیاد بود؟ یا مطالب سنگین بود؟

سهمیه داشتی باشی چقدر راحتر میشه؟

😘Thanks GOD 
تو خودت یه استایل زشت ببینی خوشت میاد یا زیبا با کت و شلوار و موهای سشوار کشیده و عطر خوب ؟ ایا وقتی ...

حالا میان میگن نهههههه مردها فرق دارن

حس جنسی دارن

اونا آلت جنسی سرگردان هستن!

من تو جاده خارج از شهر ماشینم خراب شده نیرو انتظامی واستاده کمک کرده

اگه مرد بودم دوتا فحشمم می دادن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

اون رئیس بانک دیگه چقدر داغون و هول بوده آدم متشخص عمرا ازین کارا بکنه

من کلا آرایش نمی کنم و ساده می رم بیرونم ولی چند بار که خواستم مهمونی برم به خودم رسیدم سر راه رفتم که چیزی بخرم دیدم که فروشنده ها خیلی خوش برخورد بودن باهام و احترام بیشتری گذاشتن نسبت به وقت هایی که بدون آرایش می رفتم 

سلام رفقا 

الان که با این روش بیشتر مث کالا با خانوما رفتار میشه یعنی تا وقتی یکم خوشگلی داری خریدار داری فردا پس فردا پیر یا به هر دلیل زیبایی و از دست دادیم که یعنی ارزش نداریم و کسی محلمون نمیده ارزش ادم و انسان رو حساب تواناییش و استعدادش باید سنجیده بشه و بهش توجه بشه نه ظاهر واقعا متاسفم برا جامعه ای که داره به این سمت میره فردا دخترامون که چه اسیبی میبینن اگه قیافه نداشته باشن که اسیب روحی و درد و رنج عمل های زیبایی اگ هم قیافه داشته باشن میشن کالای که تا یه رنج سنی میشه ازش استفاده کرد زیاد خوشحال نباشید از این توجه در ازای راه انداختن کارتون خودشون ارضای روحی میکنن

بله من هرجا رفتم کارم زود راه میفته

طبیعیه

مردا هم همینو نظر رو دارن در قبال متصدیان خانوم

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂