2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38729 بازدید | 1115 پست
عزیزم بی توقع نیستن.....مراقب خودت باش

ن بابا هزار بار برا من پیش اومده اونا که خانم ها رو زودتر راه میندازن ادم های خوب و غیرتی هستن ودلسوز میبینن خانمی یا تنهاست محیط مردونه ست یا بچه کوچیک دستشه یا بارداره یا پیرزنه کارشون راه میندازن کاری به کسی ندارن

عزیزم ماهم مث شما تو جامعه ایم، دیگ باز نمیکنم قضیه رو، ولی خوشحال نباش برا این‌موضوع، از بین صدتا ی ...

من که ته ادم شناسی ام عرضم کردم وکیلم کسی نمیتونه سرمو کلاه بزاره یا فریبم بده ولی اون فرضی ک شما میگی در شرایطی هست ک با فرد ارتباط بگیری و بهت اسیبی بزنه از طرفی من دقیقا کجا افتخار کردم یا خوشحال بودم ؟ من فقط حقیقت جامعه رو گفتم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پس برای من برعکس بوده چون زن بودم اهمیت ندادن و کار راه ننداختن

این موردو من کم دیدم همون همون چندبار دیدم خانمه خیلی تندخو وبدکلام بود شمارو نمیدونم البته 

این موردو من کم دیدم همون همون چندبار دیدم خانمه خیلی تندخو وبدکلام بود شمارو نمیدونم البته

سلام من خواهرم میخواد آزمون وکالت بده بازار کارش میگن خوب نیست ،درسته ایا؟

شما چند سال سابقه هستید؟تهران کار چطوره؟

منم میخوام عکستون و ببینم😍

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

سلام من خواهرم میخواد آزمون وکالت بده بازار کارش میگن خوب نیست ،درسته ایا؟شما چند سال سابقه هستید؟ته ...

من 5 سال البته داره میره 6 

بسته به شهر و موقعیت و ارتباطات متفاوته کلی نمیشه گفت 

ربطی به خانم بودن نداره ، به بی حیایی و بگو بخند ربط داره ، پس چرا ما که چادری هستیم و حیا داریم کار ...

اولا ک حیا به چادری بودن نیست 

دوما چندین خانم محجبه ک اچادری هستن و هیچ ارایشی نداشتن هم اومدن تایید کردن و گفتن ک بسیار محجبه ان ..........