2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38727 بازدید | 1115 پست
اره برخوردت خوب باشه حالا نميكم حتما عشوه ولي محل بدي سرد نباشي

دقیقا برای کارورزی یه هفته منو اسیر کردمربی تا  قبول کنه ،

مرد بود

پشت تلفن خیلی سرد حرف میزدم حتی با لحن عصبی😂

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی مهم نیست ولی تیپ و استایل مهمه رفته بودم سوپری سبزی یه خانمی اومد حدود ۳۰۰،۴۰۰ تومن خرید داش ...

وای اینجور مردا رو باید بزنی دهنشون پر خون بشه

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

تو خودت یه استایل زشت ببینی خوشت میاد یا زیبا با کت و شلوار و موهای سشوار کشیده و عطر خوب ؟ ایا وقتی ...

نگاه جنسی چرااا مگه بیمارم اره این هول بود ولی خوب بقیه جاها به نوبت بوده نه چیزی چون ت شاید وکیلی دادگاه میشناسع سریع انجام میده و گرنه بیمارستان اینطوری نیست ت داف ترین اصلا جنیفر باید نوبتی باشه مگر اورژانسی باشه طرف و گرنه نه اینطوری ندیدم زیاد

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

چی بگم از دست شما خانماباشه شما درست میگین

دوست عزیز چرا ناراحت شدید. من واقعا ندیدم. اتفاقا دادگاه زیاد میرم بخاطر شغلم با اینکه میدونن اداری هستم مثل ارباب رجوع عادی کلی معطلم میکنن

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

من براساس یکی دوتا میام این حرفو میزنم ؟؟ کلا همینه شاید دوس نداری بپذیری و چقد به جامعه نگاه مثبت د ...

خب ببخشیدا

بالاخره اولا همه جا ک اینجوری نیستش ک

توی هر گروهی آدمای ضعیف النفس هم هستن

ک بخوان سلیقه ای کار افرادو راه بندازن

خب اگه اونجوری باشه آقایونم میتونن ادعا کنن ک هرجا رفتن کارمند خانم کارشونو راه انداخته

پس نگاه مثبت داشتن یه کاربر ب جامعه هم منطبق با واقعیتیه ک دیده و وجودداشته

چرا بخودتون میگین زشت اخه ناراحت کننده اس

واقعیته شما ناراحت نشو

حرفم اینه مشاهده شما درسته ولی به میزان جذابیت اون خانم بستگی داره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الان داری افتخار می‌کنی؟چقدر حرفت تهوع آوره می‌تونی جوری لباس بپوشی که همه چیت معلوم نشه ناز صداتم ک ...

من مشکلی با این قضیه ندارم با نگاه جنسی هم مشکلی ندارم چون مسئول فکر و دید اونا من  نیستم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A