2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 25369 بازدید | 729 پست
کافیه یکمم خنگ بازی دربیاری میبینی چقد زووود کارت پیش میره

وااای شما ام از این استفاده می کنید😂😂

عی وای منکه نمیتونم ،بلد نیستم ،این چطوریههه؟؟

بعد یکی میگه خانم بیا خودم برات انجام میدم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نی نی سایت ب خانم بها ندن میگن مردا فلانن، بها بدن میگن مریضن و فلانن کلا ی سریا خوددرگیری دارن و ...

دقیقا بعد منو مقصر میدونن انگار من خطا کردن یا لاس زدم 

خب واقعیت جامعست 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

والا ما یکبار رفتیم بانک کارمند بانک منو زود رد کرد تا به کار آشنای خانم سانتال و آرایش کرده بدون نوبت برسه کار منم نیمه انجام داد عوضی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خفتش دادم اخر بعدم گمونم یه چی شده بود چون فرداش رفتم نبودش مستقیم رفتم پیش رییس ینی خود رییس گفت بی ...

دمت گرم خوب کاری کردی

وای یه بار حراست به لباس من گیر داده بود ،منو تا پیش مدیر مجموعه برد ،بعد اقاعه نگام کرد

گفت خانم فلانی در این حدم نمیتونیم گیر بدیم ،ببخشید خانم شما بفرمایید

آره دقیقا 

از بس هولن کثافتا 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

وااای شما ام از این استفاده می کنید😂😂عی وای منکه نمیتونم ،بلد نیستم ،این چطوریههه؟؟بعد یکی میگه خا ...

بخداااا خیلی جوابه چون میبینن حس قدرت میگیرن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

رییس و نگهبان اقا بودن نه ؟

اره همونا کارم راه انداختن😂😂میدونی منم برو روم خوبه حس میکنم این زنایی م اینجورن بدتر حسادت میکنن

مدت پیشم ی وام میخواستم بگیرم من رتبمو خودم گرفتم aبودم بعد این میگفت اینجوری نمیشه بتید رتبه بگیری گفتم گرفتم خگدم aهستم گفت اوندی اینجا بانک برات رتبه گرفته ؟گفتم ن خودم با گوشی گرفتم گفت نخیرم اینجوری نست هزار تا استعلام هست ک فقط بانک مستونه بگیره فقط میخواست یجور بگه ک تو هیچی نیستی همه جیا زیر دست منه منم گفتم گرفتم aبودم حالا شمام بگیر بدغ رفتم گقتم گرفتید گفت اره گفتم چی بود گفت a😂😂😂گفتم منکه گفتمaهستم داشت میسوخت شروع کرد سر اینکه اینو گفتم سنگ انداختن حالا من یه سال معدل داشتم و همه جی قبلش رفتم رییس اومی داد این قبول نمیکرد رفتم پیش رییس گفت اوکیه فرداش مدارک اوردم باز سنگ مینداخت گفتم رییس گفته داشت میترکید کارمو انجام داد بعدم بهتون بگم تو وام معدلی همه چی زیر دست خودشون ینی مستونن خیلی راحت مبلغ دلخداه بزنن اما برا مردم میگن نمیشه و چوس تومن وام میزنن

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

دقیقا بعد منو مقصر میدونن انگار من خطا کردن یا لاس زدم خب واقعیت جامعست

نمیدونم اینا چشونه و ب مسائل زشت ربطش میدن یا از حسادت میگن اسی فک نکن زیبایی و فلان 

من حتی برا آقایون هم دیدم طرف خانم بوده و کارشو راه انداخته 

و اینک ک این موضوع تا وقتی مزاحمتی ایجاد نکنه اصلا هم بد نیس

بعضی جاها اتفاقا باید کار خانم بنا ب دلایلی زودتر راه انداخته شه مگر اینک نیت کثیفی پشتش باشه ک ب  باشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خداروشکر موجب اخراجش شدی خخخ

ن بابا پرسیدم از نگهبان گفت انتقالی دادن جای دیگه حالا نمیدونم بخاطر من بود یا ن اما امیدوارم بخاطر من بوده باشه تا درس بگیره زنیکه عقده ای 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .