2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38318 بازدید | 1107 پست
اعتماد ب نفس هم داشته باشم دو دیقه میام مجازی یا میرم بیرون پودر میشه میره هپا انقد همههه خوشگل و دا ...

من الان عکسم تایید میشه میاد 

معمولی هستیم هممون اوناهم با کمک و یاری دکتره بی نقص هستن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا پیش خانوما نمیرم ،خصوصا ادارات با اینکه واقعا حامی خانوما هستم ولی اگر خواستین به هزارپیچ بر ...

وای اگ میخای جلو هزار نفر ضایعت کنن باید بری پیش مسئول خانم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

من اصلا پیش خانوما نمیرم ،خصوصا ادارات با اینکه واقعا حامی خانوما هستم ولی اگر خواستین به هزارپیچ بر ...

همشون اینجور نیستن اما اکثرا همینن دقیقا برا وام ازدواجم مسعول وام ی زنه بود ینی داغووون وحشی عقده ایییی الکی ایراد میگرفت از برگه ضمانت قامنم بعد ضامنم رسمی بود با حقوق بالا میگفت این موقته رسمی نیست گفتم شما هنوز نمیفهمی رو برگه نوشته کارمند رسمی دولت؟ببین خیلی سعی کردم چیزی نگم نشد اخر دعوام شد باهاش ینی 4بار سنگ انداخت ک من برم نامه ضمانت ضامنو تغییر بدم ازون ورم میدونی فقط یبار نامه میدن ب زور هی میرفتم تغییر میدادم باز یه فنگی داد هوار راه انداختم رییس اومد کارم شد بی شرف بوددد عقده ای تازه از ناکجا ابد اونده بود معلوم بود ازینا ک تو فامیلشون داغونن همه فک.میکرذ ی پوخی شده حالا برا مردمم باید قیافه بگیره میخواستم شکایتش کنم رییس نذاشت

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

من الان عکسم تایید میشه میاد معمولی هستیم هممون اوناهم با کمک و یاری دکتره بی نقص هستن

چیزی نیومده هنوز

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد