2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38320 بازدید | 1107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم واقعا همین باشه ...

پس جمع نبند ممکنه ی سریا اعتماد ب نفسشون داغون شه.میخواستی بگی من زیبا و خوش چهرم فقط😂💔

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

میگم نه به دليل اينكه سرسنكينم و ارايش هم نميكنم.خانمهايي كه زيبا و خوش برخوردن سريعتر كارشون راه مي ...

خیلیا ک کلا جنسیت خانم باشه راه میندازن خیلی ها هم دیدم طرف سنش بالا بوده خانم بوده باهاش دعوا هم داشتن.......

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

من وکیلم هر موقع میرم دادگاه برای اجرا یا پیگیری تفاوت رفتارشونو متوجه میشم قشنگ کارمو تا حل نکنن ول ...

دقیقا دقیقااا

برای من پیش اومده حتی ،دفعه بعدی چشم تو چشم شدم ،خانم فلانی مشکلتون حل شد ؟ بهش رسیدگی کردن؟ 😂

واقعیته برای من چرا متاسفی برای جامعه متاسف باش

حالا یکی شاید دلش به حالت سوخته عزیزم دلیل نمیشه به خاطر زیبایی یا هرچیز دیگه باشه یکم به جامعه درست نگاه کنید . اتفاقا من هرجا که رفتم چه زن چه مرد چه خوشتیپ چه معمولی همه مثل هم کارشون راه افتاد حالا تو اینجوری در مورد خودت فکر می‌کنی جای تعجب برا من 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

من خانومم خیلی از جاها برای استخدام رفتم مردها رو انتخاب کردن خیلی این تجربه رو دارم.

برای استخدام یه سری اداره جات اینکارو میکنن چون اونا زیرابی میرن و وقتی یه خانم بیارن دستشون رو میشه نمیدونم متوجه میشی یا نه ولی انقد تو این جامعه هستم ک از زیر و روشون خبر دارم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

برای استخدام یه سری اداره جات اینکارو میکنن چون اونا زیرابی میرن و وقتی یه خانم بیارن دستشون رو میشه ...

من خودم توی اجتماع هستم یشتر جاها آقایون رو استخدام می‌کنن حتی وقتی شرایطمون یکسانه

SHREEM