2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38315 بازدید | 1107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همونا کارم راه انداختن😂😂میدونی منم برو روم خوبه حس میکنم این زنایی م اینجورن بدتر حسادت میکننم ...

همینکه سوزوندیش براش کافیه یاد بگیره هم جنس خودشو معطل نکنه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ربطی ب خانم بودن نداره ربط ب میزان داف بودن اون خانم داره🥲💔

در تایید حرف شما

ما رفته بودیم پیاده روی اربعین تو تهران

بعد خانم های بی حجاب رو بهشون هندوانه کامل میداد مرده. میگفت چون رنگ ناخن هات قشنگه 🫤🫤🫤

بعد به ما میگفت تموم شده برید دیگه !!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ن بابا پرسیدم از نگهبان گفت انتقالی دادن جای دیگه حالا نمیدونم بخاطر من بود یا ن اما امیدوارم بخاطر ...

قطعا مجموع افراد از رفتارش ناراضی بودن 

همینکه سوزوندیش براش کافیه یاد بگیره هم جنس خودشو معطل نکنه

من جا بچش بودم بخدا میرفتم دوساعت تلفن بانکو اشغال نیکرد با ننش غیبت میکرد 😕من باید عین مجسمه میموندم تا خانوم قطع منه بعدم هرچی میپرسیدم جواب نمیداد فک.میکردم با من اینه بعد نگهبان کشیدم کنار گفت این شعور نداره هیچی بش نگو با همه هیمنه همش دعواش میشه با همه منم هی کوتاه اومدم اخرش خفت دادم بهش گفتم تو هنوز فرق بین کارمد رسمی رو با قراردادی نمیدونی 😂😂😂وای مل بانک و مشتریا برگشته بودن منو نگاه مکیردن😂😂زیر 24ساعتم پول اومد حسابم حالا از زنه قبلش پرسیدم کی میاد گفت 3ماه دیگه شوهرمم از ی بانک دیگه گرفته بود 3ماه بعد اومد میگفتم برا من 24ساعته اومده هنگ بود

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

در تایید حرف شماما رفته بودیم پیاده روی اربعین تو تهرانبعد خانم های بی حجاب رو بهشون هندوانه کامل می ...

الان براش ثواب رد شده یا گناه؟ حدال تو اربعین کوتاه میومدد 

بچه ها یه چیزی ام بگم لحن صدا و نرمی شما خیلی مهمه 

من ارایش میکنم ولی لباسام نسبت به بقیه دخترای فامیل ،بسته تره ،اینو چون با هم میریم بیرون میفهمم 

تن صدای و لحن جدی و پسرونه رو بذارید کنار کلااااا ،نگاهتون نرم باشه ،اصلا وایبی که میدی خیلی مهتر از رنگ رژه 

دختره میاد قبل از حرف زدنش همه چی عالیه به محض حرف زدن حس میکنی با وحید شرخر نسبتی داره و بچه چاله میدونه