2777
2789
عنوان

یه سوال نخندینا

223 بازدید | 15 پست

این شرکت نفت که میگن اداره هسته یا مثل معادنه؟؟ 

يعني اونایی که میگن درآمدشون خیلی بالاست تو اداره کارمندن؟؟

حقوقشون چنده؟؟ 

شنیدم پولدار ترین کارمندا اول شرکت نفت هستن بعد پتروشیمی درسته؟؟ 

نه همه شرکت نفتیا حقوق بالا ندارن، همون کارمند پتروشیمی هم ممکنه  کارمند رسمیه شرکت نفت باشه،پتروشیما حقوقشون بالاتره  الیته اگه عسلویه کار کنن

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که درآمدشون خیلی بالاست اقماری هستن ینی نصف ماه رو تو پالایشگاه هستن سر چاه نفت

بقیه هرکس گفت درآمد شرکت نفت بالاس دروغ میگه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

تاپیک بزن منم بتگ جواب نمیدن ک

جواب دادیم که

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اونایی که درآمدشون خیلی بالاست اقماری هستن ینی نصف ماه رو تو پالایشگاه هستن سر چاه نفتبقیه هرکس گفت ...

ن عزیزم دوست همسرم مهندس هستن عسلویه کار میکنن و تو قسمت اداری و تو پالایشگاه نمیرن

حقوق و مزایای خیلی خوبی دارن

ن عزیزم دوست همسرم مهندس هستن عسلویه کار میکنن و تو قسمت اداری و تو پالایشگاه نمیرنحقوق و مزایای خیل ...

خب عزیزممم خودت داری میگی عسلویه

اونجا به علت اینکه تو منطقه بد آب و هوا هستن و طولانی مدت از خانواده دورن حقوقشون بالاست

من اطرافیانم تو صنعت نفت هستن

اونایی که درآمدشون خیلی بالاست اقماری هستن ینی نصف ماه رو تو پالایشگاه هستن سر چاه نفتبقیه هرکس گفت ...

بعد مثل کارخونه ها هواش آلوده هسته؟ شب کاریشون سخته؟ آشناهاتون اونجان؟ 

نه همه شرکت نفتیا حقوق بالا ندارن، همون کارمند پتروشیمی هم ممکنه کارمند رسمیه شرکت نفت باشه،پتروشیم ...

تقسیم‌بندی نیرو ها دست خودشونه؟ اینکه تو پالایشگاه باشی یا اداره 

معایبش چیه ب نظرتون؟ 

تقسیم‌بندی نیرو ها دست خودشونه؟ اینکه تو پالایشگاه باشی یا اداره معایبش چیه ب نظرتون؟

کار کردن معایبی نداره که،فقط الودگی اونجاها زیاده

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

فولاد مبارکه ایها هم حقوقو و مزایاشون عالیه. 

بماند که کارمنداش فوق العاده ناشکر هستند و ناراضی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

همسرم کارمندپتروشیمی هست 

حقوق مزایای خیلی بالایی داریم خداروشکر 

دلیلش هم فقط بدی آب و هواس وگرنه کارشون سخت نیس

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
بعد مثل کارخونه ها هواش آلوده هسته؟ شب کاریشون سخته؟ آشناهاتون اونجان؟

بله خیلی آب و هواش بده

مثلا یه جایی مثخ عسلویه انقد هواش آلودست که تا شیش ماه نمیتونن خون بدن