کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
این جور که از حرفات متوجه شدم اختلاف نداشتید و سوء تفاهم پیش اومده بین تون و هم دیگر و هم خیلی دوست ...
علاقه من نسبت به اون خیلی بیشتره دوست داشتن هم ثابت کردم ولی اون دم رفتن حرفای دیگه زده ادم نا امنی هستی حال ازت بهم میخوره ادم درستی نیستی تمام دعوا تو هفت روز بوده واسه مردد هستم البته من تو دعوا که بودیم تولدش تبریک نگفتم البته هدیه خرید بودم ولی ندادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگم چی بهش چون هر چه بیشتر توضیح میدم بدتر میشه حق به جانب تر میشه
قرار نیست از گذشته چیزی بگی اونم بعد این همه دوری از هم ، اول زنگ بزن بگو دلم تنگ شده برات بیا یه قرار بزاریم همدیگر رو ببینیم و بعدش سعی کن بهش خوش بگذره حرف های خوب و انرژی مثبت بزن شوخی کن و... بعدش که دوباره مثل قبل گرم گرفت اونم بعد چند روز براش توضیح بده سوء تفاهمات رو
منو هم دو ماه روزانه پیام دادم جوابم نداد هر روز منتظرش بودم با هر نوتیف گوشیم به هوام پیامش رفتم سر گوشیم اما نبود که نبود تا اولین پیامش بعد از کات بعد از یکسال و دوماه بود