2777
2789
عنوان

چطور بفهمیم یه دختر بعد کات پشیمون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 43 پست
خب برو بهش بگو یا قبول میکنه یا رد تملیفت مشخص میشه

خو‌ می ترسم جواب نده یا بد برخورد کنه در صورتی که اون مقصره 

میخوام ببینم چراغی سبزی چیزی چطوری بفهمم اونم پشیمونه که پیام بدم

خو‌ می ترسم جواب نده یا بد برخورد کنه در صورتی که اون مقصره میخوام ببینم چراغی سبزی چیزی چطوری بفهمم ...

نمیدونم‌تو باید بشناسیش دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل کات چی بوده؟ آیا رفتار های بد و خودشیفته گانه از خودت نشون دادی؟ آیا همه جوره توهین و بی احترام ...

نه من اصن ادم خود شیفته ای نیستم اون خود شیفته ست 

یه سری اتفاق هایی افتاد که حرف منو باور نمیکرد فک میکرد دروغ میگم اونقدی اعتماد نداشت که منو باور کنه من چون نمیخواستم دروغ بگم مورد قضاوت قرار گرفتم

خو‌ می ترسم جواب نده یا بد برخورد کنه در صورتی که اون مقصره میخوام ببینم چراغی سبزی چیزی چطوری بفهمم ...

اگه اشتباه کرده و هنوز به اون شعور عقلی نرسیده معذرت بخواد چرا شما باید چراغ سبز نشون بدی ؟!

نه من اصن ادم خود شیفته ای نیستم اون خود شیفته ست یه سری اتفاق هایی افتاد که حرف منو باور نمیکرد فک ...

پس صرفا یک سوتفاهم بوده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اگه اشتباه کرده و هنوز به اون شعور عقلی نرسیده معذرت بخواد چرا شما باید چراغ سبز نشون بدی ؟!

اون مث من مغروره متاسفانه احساس می کنم بیشتر این غرور داره جدایی میندازه 

من خیلی دلم میخواد سراغی ازش بگیرم ولی غرورم نمیذاره نزدیک 70روز شده حتی سراغش از دوستشم نگرفتم می ترسم اون هم همین باشه

اون مث من مغروره متاسفانه احساس می کنم بیشتر این غرور داره جدایی میندازه من خیلی دلم میخواد سراغی از ...

بدترین اخلاق چه تو زمان دوستی چه متاهلی داشتن غرور بی جا مخصوصا دو طرف این اخلاق رو داشته باشند ، من به جای شما باشم فراموشش می کنم چون فردا تو زندگی فقط حرف باید حرف طرف باشه وگرنه تو خونه حکومت نظامی و انرژی منفی

بدترین اخلاق چه تو زمان دوستی چه متاهلی داشتن غرور بی جا مخصوصا دو طرف این اخلاق رو داشته باشند ، من ...

من همین الان بدونم پشیمونه غرور رو میذارم زیر پا ولی خو هیچی نمیدونم اصلا

اینکه هنوز از هدیه هام استفاده می کنه میشه گفت هنوز فراموش نکرده؟

نه لزوما

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من همین الان بدونم پشیمونه غرور رو میذارم زیر پا ولی خو هیچی نمیدونم اصلا

این جور که از حرفات متوجه شدم اختلاف نداشتید و سوء تفاهم پیش اومده بین تون و هم دیگر و هم خیلی دوست دارید ، خب من به جای شما باشم زنگ میزنم یه قرار می زارم و از نزدیک صحبت می کنم باهش .

در مورد دخترا هم مطمئن باش اگه عاشق کسی باشیم اگه طرف برگرده اولش یه کم ناز می کنیم چون دلمون پر هستش به خاطر اون دوره ی که کات شه ولی بعدش که ببینم طرف واقعا دوست داره ما رو سریع فراموش می کنیم گذشته رو و فرصت دوباره به رابطه میدیم چون دوست داریم فقط عاشق یه نفر باشیم فقط