2777
2789

دوماهه هیچ خبری از هم نداریم تلگرام هم بلاکم من بلاک کردم دراوردم ولی 

تو این دوماه فقط یه بار رفیقش پیام داد چندتا سوال بی مربوط پرسید و رفت و این اینم میدونم هزینه از هدیه های من استفاده می کنه 

چطوری بفهمم پشیمون شده که تصمیم بگیرم بهش پیام بدم

بهم بگو ببینم کی اول کات کرد؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

دلیل کات ؟

تو پشیمونی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک یکی ب اخرم رو ببینید لطفاااااااااا (یکی بیاد درس بخونیم)

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ببخشید مگه دخترا بعد از کات علائم خاصی دارن که پشیمونن که اومدی این سوال چرتو می پرسی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

دعوا و سو‌ تفاهم من از اولش‌ نمیخواستم

خب برو بهش بگو یا قبول میکنه یا رد 

تملیفت مشخص میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اون

دلیل کات چی بوده؟ آیا رفتار های بد و خودشیفته گانه از خودت نشون دادی؟ آیا همه جوره توهین و بی احترامی کردی و تهش بهش برچسب بی جنبه بودن زدی؟ (البته اینا معیار های خودم بودن برای کات کردن با طرف مقابل)

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین