2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 98 پست
خب اون مریض نبوده این اصلا نمیزاره من پامو از خونه بیرون بزارم میریم بیرون با خودش شیشه هارو میکشه ب ...

من آرزو به دل مونده بودم باهاش برم بیرون غذا بخورم یا اصلا تو خیابون باهم راه بریم

توروخدا جداشووووو به هیچی فک نکن هرچی شده شده رابطه داشتی ک داشتی جداشو نجات بده خودتو ببخشید این اد ...

داره متاسفانه بخدا افسردگی گرفتم از دیسب تلفنو با دعوا روم قطع کرده منم بهش زنگ نزدم اونم نزده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بچه دار شم باید ببرم مهد مدرسه میگه باباهاشون میان دنبالشون میبینن تورو

وای وای اسی این نابودت میکنه ازمن گفتن یه فکری بکن تمومش کن

فردا دلت واسه رفتن ب سوپری هم تنگ میشه دیگ وقتی میری بیرون حتی بلد نیستی چطور حرف بزنی دیدم ک میگم

یکی بود میگفت شوهرم واسه جلسات مدرسه هم نمیزاره برم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اون مریض نبوده این اصلا نمیزاره من پامو از خونه بیرون بزارم میریم بیرون با خودش شیشه هارو میکشه ب ...

چن باری برخلاف حرفاش حرف بزن انجام بده تا فک نکنه تو سری خور نیستی مردارو هر جوری ک باهاشون راه بیای عادت میکنن پس بزار حرف حرف خودت باشه

خواستم بگم ما آدمی نیستیم ک جدا شیم خواستم بگم من آدمیم ک بمونم و بسازم اما دارم خودم روانی میشم

زودتر خانوادتو در جریان بذار و خودتو خلاص کن

گور بابای مردم صلوات 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️