2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 98 پست
خانواده هارو جریان بزار یا ادم میشه دیگه جدا شی خدای نکردهحالا من اینجوری نبودم میگفت میری بیرون یکی ...

خب اون مریض نبوده این اصلا نمیزاره من پامو از خونه بیرون بزارم میریم بیرون با خودش شیشه هارو میکشه بالا ک کسی نگاه من نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا واقعا ببخش که اینو میگم

یه مدت جوری رفتارکن ازت متنفر بشه

مثلا کثیف بچرخ،لباس نامرتب 

خودت بزن به افسردگی وبی حالی 

هرچیزی که باعث میشه ازت چندشش بشه

بعدم به شکل توافقی جدا شو

جوری باشه که اصلا حیفش نیاد ،فقط خودت ازاین ادم خلاص کن

من روانشناسی خوندم زندگی بااین جور افراد بسیااار دشوار

اگر هم دوسش داری و درزندگی صبر داری بساز و کوتاه بیا

توروخدا جداشووووو به هیچی فک نکن هرچی شده شده رابطه داشتی ک داشتی جداشو نجات بده خودتو 

ببخشید این ادم مشکل داره

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببخشیدا واقعا ببخش که اینو میگمیه مدت جوری رفتارکن ازت متنفر بشهمثلا کثیف بچرخ،لباس نامرتب خودت بزن ...

صبرم انگار تموم شده من ی دختر آزاد بودم الان اون آزادیو ندارم قبول بهرحال ازدواج همینه محدودیت داره

اما با خانواده بازار رفتن نباید محدود شد ک

اشتباه کردم خواستم بسازم زندگی کنم

ب چ قیمت بسازی دختر خوب

این ساختن سوختن خودته

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️